Fotbal international

Sărbătoare în familia lui Valentin Mihăilă! Ce simbolizează gestul fostului oltean de după golul cu Fiorentina. Exclusiv

Sarbatoare in familia lui Valentin Mihaila Ce simbolizeaza gestul fostului oltean de dupa golul cu Fiorentina Exclusiv
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a fost omul care a resuscitat jocul celor de la Parma în deplasarea cu Fiorentina. Fostul oltean a intrat după pauză și a reușit un assist și un gol pentru echipa la care joacă și Dennis Man.

Parma a fost egalată la 3 în prelungiri, după autogolul lui Iacoponi, dar asta nu a șters din meritele fostului jucător al Universității Craiova, care a celebrat într-un mod special golul înscris în poarta formației pentru care joacă românul Louis Munteanu. FANATIK a aflat semnificația gesturilor sale.

ADVERTISEMENT

Și familia lui Valentin Mihăilă a sărbătorit reușita și i-a transmis felicitări pe rețelele de socializare fotbalistului care a ajuns în toamna lui 2020 la Parma, în schimbul a mai bine de 7 milioane de euro.

Sărbătoare în familia lui Valentin Mihăilă! Cum au salutat apropiații fotbalistului reușitele din meciul cu Fiorentina

Deși antrenorul D’Aversa a decis să înceapă meciul cu Fiorentina fără Valentin Mihăilă sau Dennis Man în primul 11, olteanul a intrat în cele din urmă pe teren, imediat după pauză, iar prezența sa a putut fi imediat observată de privitorii partidei. Fostul oltean a pasat decisiv pentru Kurtic la golul de 2-2 și a înscris pentru 2-3, din pasa lui Inglese.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Mihăilă nu a avut ocazia de a fi desemnat omul meciului într-o partidă câștigată de Parma, pentru că autoglul lui Iacoponi din ultimele momente ale jocului i-a furat trupei gialoblu șansa unei victorii vitale în lupta pentru evitarea retrogradării. Cu toate acestea, familia lui Mihăilă și iubita sa au sărbătorit reușitele fotbalistului și l-au felicitat pe rețelele de socializare.

„Felicitări, mândru de tine!”, a scris pe Facebook tatăl lui Valentin, Marian Mihăilă, care a publicat și o fotografie cu fiul său. De asmenea, Andreea Stănuică, iubita colegului lui Dennis Man, a postat pe Instagram o imagine prin care a transmis că a urmărit partida partenerului său și l-a felicitat pe acesta pentru golul reușit.

ADVERTISEMENT

  • 1 gol și 1 assist a reușit Valentin Mihăilă în tricoul Parmei în acest sezon de Serie A;
  • 10 apariții a adunat fostul oltean pentru trupa „gialoblu”.

Dedicație specială după gol: pentru Andreea și Winnie!

Golul reușit de Valentin Mihăilă a fost celebrat într-o manieră deosebită de fotbalist, care a făcut un gest cu o importantă semnificație personală pentru el și iubita sa. Din informațiile FANATIK, gestul a fost unul prin care fostul jucător al Universității Craiova a dedicat golul partenerei sale, dar și cățelului lor, un bulldog francez pe nume Winnie.

ADVERTISEMENT

Winnie joacă un rol foarte important în relația celor doi și este absolut adorat atât de Andreea cât și de Valentin. Prietena lui Mihăilă chiar și-a tatuat pe braț chipul bulldogului francez.

Andreea Stănuică este iubita lui Valentin Mihăilă din 2018, cei doi având o relație extrem de bine închegată. Andreea nu lipsea de la meciurile de pe teren propriu ale Universității Craiova, atunci când partenerul său evolua pontru olteni.

  • Din 2018 sunt împreună Mihăilă și Andreea Stănuică;

 

ADVERTISEMENT