Life

Sărbătoare în familia Sandrei Stoicescu. Micuța Sara a împlinit un an! Mesajul emoționant al Alessandrei

29.07.2020 | 22:04
Sarbatoare in familia Sandrei Stoicescu Micuta Sara a implinit un an Mesajul emotionant al Alessandrei
Sărbătoare în ffamilia Sandrei Stoicescu, Micuța Sara a împlinit un an! Mesajul emoționant al Alessandrei
ADVERTISEMENT

Sandra Stoicescu și-a sărbătorit copilul. Micuța Sara a împlinit un an, motiv de bucurie și voie bună în familia prezentatoarei tv. Copleșită de emoții, vedeta a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care își exprima fericirea fără margini pe care o trăiește.

De un an, Sara îi umple inima de bucurie, iar zilele au altă culoare și un sens. Micuța este răsfățata familiei, iar Sandra recunoaște acest lucru. Atât ea, cât și soțul îi fac toate poftele micuței.

ADVERTISEMENT

Pe plan profesional, Alessandra Stoicescu are o carieră invidiată, poate, de mulți. Și-a făcut un nume în lumea știrilor pe care chiar ea le aduce în fiecare seară de la pupitrul Observatorului.

Fiica Sandrei Stoicescu a împlinit un an! Cum arată Sara

Pe lângă Observator, Sandra Stoicescu este implicată în numeroase campanii umanitare, strânge fonduri pentru copiii bolnavi, care au nevoie de ajutor și sprijin. A realizat multe în  plan profesional, dar cea mai mare realizare este Sara.

ADVERTISEMENT

Cele mai fericite momente din viața mea sunt cele în care suntem toți trei împreună, când Sara e răsfățată de mine și de soțul meu cu drăgălășenii.

Alessandra Stoicescu, Sara, aniversare
Sărbătoare în familia Sandrei Stoicescu, Micuța Sara a împlinit un an! Mesajul emoționant al Alessandrei. sursă foto: facebook

Învățăm zilnic de la ea că doar de noi are nevoie pentru a fi fericită. De prezența noastră, de brațele noastre, de dragostea infinită pe care o avem pentru ea.

ADVERTISEMENT

De un an de zile ne-a făcut să înțelegem că trebuie să fim mai prezenți, să ne bucurăm mai mult de fiecare clipă împreună, să apreciem mai mult perioada asta.

Bucuria ei simplă de copil este de fapt atât de complexă, atât de valoroasă, încât noi, de un an, nu mai alergăm în căutarea împlinirii, ci către Sara, sufletul nostru. Primul an cu Sara, a scris Sandra Stoicescu în dreptul fotografiei cu micuța Sara.

ADVERTISEMENT