Anul 2024 s-a încheiat cum nu se putea mai bine pentru Laurențiu Popescu. Portarul Universității Craiova a devenit tată pe 31 decembrie, iar formația din Bănie a dezvăluit ce nume va purta băiețelul titularului din SuperLiga.
Familia Universității Craiova s-a mărit în ultima zi din 2024. Soția lui Laurențiu Popescu a născut un băiat pe 31 decembrie, iar vestea cea mare a fost dezvăluită de gruparea din Cetatea Băniei pe pagina oficială de Facebook.
Universitatea Craiova a dezvăluit și ce nume au ales Alexandra și Laurențiu Popescu pentru primul lor copil. Cei doi s-au cunoscut în 2019 și s-au căsătorit în 2023, după ce tânărul portar crescut în Cetatea Băniei și-a câștigat locul de titular.
„Laurențiu Popescu a devenit, de astăzi, tătic! Felicitări din partea familiei alb-albastre și bine ai venit pe lume, Aris Ioachim Popescu!”, se arată în postarea Universității Craiova de pe pagina oficială de Facebook.
Costel Gâlcă și jucătorii Universității Craiova se vor revedea pe 3 ianuarie. Oltenii urmează să intre în cantonament înaintea derby-ului cu Dinamo București, care se va juca duminică, 19 ianuarie.
Mihai Rotaru a vorbit despre planurile Universității Craiova din următoarea perioadă la FANATIK SUPERLIGA: „(n.r Ce se întâmplă, faceți cantonamentul în România?) Luăm în considerare acest lucru pentru că perioada este foarte scurtă. Vorbim de două săptămâni cu totul. Automat, ai nevoie să stai o săptămână în mediul, temperatura la care vei juca.
Practic, îți rămân șapte zile, minus o zi dus-întors, sunt 6 zile rămase! Ai plecat, te-ai întors! În Turcia ai o problemă de climă în anumite momente.
Noi avem backup-ul, dacă vremea este proastă în România, pe 3 seara suntem în charter spre o destinație. Că o fi Antalya, că o fi Spania, că o fi Portugalia, noi vom fi în charter dacă vremea este proastă. Noi ne vom întoarce pentru a avea acea săptămână de pregătire în condițiile climatice de aici.
(n.r Deci există și șansa să rămâneți aici, în România) Da, dacă timpul este bun, nici nu are sens să pleci. Pentru ce ai pleca dacă ai timpul bun? Ca să pierzi o zi și jumătate pe drum? Nu am fost noi cei care au inventat asta, ci Farul anul trecut, când au avut un parcurs foarte bun”.