Life

Sărbătoare în familia Vulpiței de la Acces Direct. Fetița ei a împlinit patru ani

Este sărbătoare în familia Vulpiței de la Acces Direct, după ce fetița ei a împlinit patru ani.
02.09.2021 | 22:48
Sarbatoare in familia Vulpitei de la Acces Direct Fetita ei a implinit patru ani
ADVERTISEMENT

Este mare sărbătoare în familia Vulpiței de la Acces Direct. Fiica ei a împlinit vârsta de patru ani, iar soția lui Viorel Stegaru a sărbătorit așa cum se cuvine.

Deși a născut a doua oară și ar trebui să se bucure de cei doi copii, Vulpița nu este tocmai liniștită. Tânăra din Vaslui ia foarte în serios rolul de mamă și evită aparițiile publice.

ADVERTISEMENT

Vecinii susțin că cea care o supraveghează pe Veronica Stegaru este soacra ei, Ilinca. Cele două au avut numeroase conflicte în trecut.

Sărbătoare în familia Vulpiței de la Acces Direct

În familia Vulpiței este mare sărbătoare. Fetița ei tocmai a împlinit patru ani, iar tânăra i-a organizat o petrecere așa cum se cuvine. De când a născut pentru a doua oară, soția lui Viorel Stegaru este ocupată cu cei doi copii și a rărit aparițiile publice.

ADVERTISEMENT

Măriuca este fiica cea mare a cuplului din Blăgești. Cei doi au devenit cunoscuți după ce și-au spus povestea la „Acces Direct”, după care au apărut aproape nouă luni pe micile ecrane, în emisiunea Mirelei Vaida.

După ce Vulpița și soțul ei au început să se ocupe cu diverse proiecte, fiind persoane publice, iar fetița lor a rămas în grija bunicilor paterni. În acest timp, cei doi părinți locuiau la București și aveau rubrica lor în cadrul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, tânăra a devenit mămică pentru a doua oară, de data aceasta de băiețel. Se pare că nu are parte de liniștea pe care și-a dorit-o și este supravegheată atent de Ilinca, soacra ei.

Din păcate, cele două femei nu s-au înțeles niciodată prea bine și nu au reușit să facă pace, așa cum se credea. Vecinii susțin că soacra nu o mai lasă pe Vulpița să vorbească cu nimeni.

ADVERTISEMENT

În plus, atunci când iese, Veronica merge cu capul în pământ, fără să se mai uite în jur, ca să nu se mai certe cu socrii cu care a avut atât de multe scandaluri.

„Are grijã de doi copii, iar soacra Ilinca e cu ochii pe ea, ca un spion. Veronica merge cu capul în pãmânt, ca sã nu îsi supere socrii.

Am strigat-o, dar s-a întors cu spatele. Nu o lasã sã vorbeascã”, au declarat vecinii tinerei, potrivit spynews.ro.

Recent, Vulpița și Viorel și-au botezat băiețelul și au făcut publice câteva imagini pe rețelele sociale. Cei doi nu mai postează atât de des, din moment ce micuțul le ocupă tot timpul. În plus, Vulpița nu este în cele mai bune relații cu socrii, iar acesta ar putea fi un motiv.

ADVERTISEMENT