Fotbal intern

Sărbătoare la Astra după calificarea în semifinalele Cupei României: ”Doamna Niculae s-a ținut de cuvânt cu tot”

04.03.2021 | 08:47
Sarbatoare la Astra dupa calificarea in semifinalele Cupei Romaniei Doamna Niculae sa tinut de cuvant cu tot
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului Astra Giurgiu a anunțat, după calificarea în semifinalele Cupei României, că jucătorii și-au primit o mare parte din restanțele salariale, după ce la conducerea grupării a ajuns soția lui Ioan Niculae.

Formația lui Eugen Neagoe a învins Petrolul Ploiești cu 3-0 în sferturile de finală ale Cupei României și merge în careul de ași alături de Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe au trăit o scurtă, dar intensă rivalitate, la finalul anilor 90. Ulterior au ajuns să fuzioneze, episod de care ploieștenii nu își aduc aminte cu bucurie. După ce Astra s-a mutat la Giurgiu, în 2012, animozitățile dintre cele două cluburi au început să dispară.

Calificarea în semifinalele Cupei României a venit cu vești bune Astra

La scurt timp după ce Astra Giurgiu s-a calificat pentru semifinalele Cupei României, directorul sportiv Bogdan Mara a anunțat achitarea unor restanțe față de jucători și faptul că echipa va obține licența pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

”Sunt bucuros că am arătat maturitate, am tratat meciul serios, chiar dacă Eugen Neagoe a schimbat mai mulţi jucători. Avem un lot bun, valoros, îi felicit pe jucători pentru lucrurile făcute în ultima perioadă, pentru că a fost greu.

Am reuşit să rezolvăm o mare parte dintre problemele financiare. Ieri s-au plătit două salarii, urmează să ajungem la zi. E un pas înainte, mai ales că mulţi nu ne dădeau şanse de a supravieţui”, a declarat Mara la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Astra vrea licență pentru cupele europene

”Aceste probleme ne-au unit. Doamna Nicoleta Niculae a fost alături de echipă, s-a ţinut de cuvânt cu tot. Vor fi plătite şi impozitele şi tot ce trebuie pentru obţinerea licenţei de Europa şi de Liga 1”, a mai spus oficialul Astrei Giurgiu.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, instigare la spălare de bani și cumpărare de influență în dosarul Interagro.

ADVERTISEMENT

Pentru giurgiuveni urmează acum meciul din Liga 1, cu Hermannstadt. Partida e programată duminică, 7 martie, de la ora 15:00.

ADVERTISEMENT