Sporturi

Sărbătoare la hotel după Cehia-România 2-3 în Fed Cup! Fetele au cântat, au dansat, au dat frâu liber bucuriei! Foto+Video de colecţie

11.02.2019 | 09:23
Sarbatoare la hotel dupa CehiaRomania 23 in Fed Cup Fetele au cantat au dansat au dat frau liber bucuriei FotoVideo de colectie

România a reuşit una dintre cele mai dramatice victorii din istoria Fed Cup la Ostrava, împotriva Cehiei. Tricolorele s-au impus cu 3-2 după ce punctul decisiv a fost adus de Irina Begu şi Monica Niculescu, la capătul unui meci încheiat după trei ore: 6-7, 6-4, 6-4. După victorie, pe teren şi în sectorul fanilor români s-a declanşat nebunia unei calificări miraculoase în semifinale, aşteptată timp de 46 de ani. 

Fetele au sărbătorit pe teren, la vestiare şi mai apoi, la conferinţa de presă de după meci. După ce a plecat de Ostravar Arena, delegaţia României s-a întors la hotel unde a început fiesta. A fost organizată o masă festivă, udată din belşug cu şampanie pentru eroinele care au reuşit să elimine campioana en-titre din Fed Cup.

Echipa României de FED Cup, petrecere la hotel
Echipa României de FED Cup, petrecere la hotel

Segărceanu i-a turnat şampanie pe cap Simonei Halep! Căpitanul nejucător nu a scăpat

Preşedintele FRT, George Cosac, a desfăcut prima şampanie, iar apoi căpitanul nejucător al României, Flotin Segărceanu şi-a “botezat” jucătoarele cu vinul spumant pe care l-a turnat direct pe capul jucătoarelor. Nu a scăpat nici Simona Halep, care a făcut o baie de şampanie la barul hotelului de lux unde este cazată delegaţia României.

La hotel a venit rândul Simonei Halep, Monicăi Niculescu, Irinei Begu, Anei Bogdan şi Mihaelei Buzărnescu să cânte: “ROMÂNIA”. Jucătoarele nu l-au iertat pe Florin Segărceanu şi prima şampanie care le-a căzut pe mână a fost turnată direct pe capul căpitanului nejucător.

Stere Halep, sufletul petrecerii: “Mereu Simona îmi dă motive să sărbătoresc”

VEZI VIDEO:

Nebunie in hotelul Romaniei dupa victoria din Fed Cup! I-au turnat sampanie in cap Simonei Halep! Am bătut Cehia, campioană în 6 din ultimii 8 ani! România, CALIFICARE în semifinalele Fed Cup după 46 de ani! Pe www.fanatik.ro LIVE UPDATE de la Ostrava: lacrimile lui Stere Halep, showul lui Emil Boc, premoniţia Simonei Halep+când jucăm pentru finală

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 10. Februar 2019

Apoi, jucătoarele s-au retras la o masă acolo unde s-au relaxat cu echipa cu un pahar de şampanie. De la petrecere nu putea lipsi, tatăl Simonei Halep. Stere Halep a fost sufletul petrecerii. După cele 12 ore pe care le-a petrecut duminică la Ostravar Arena, Stere le-a adus şi jurnaliştilor români prezenţi câte o sticlă de şampanie. Exuberant, Stere a glumit şi a spus că Simona mereu îi dă prilej să “stropească” victoriile cu alcool:

Echipa României de FED Cup, petrecere la hotel
Echipa României de FED Cup, petrecere la hotel

“Simona mereu îmi dă motive de petrecere. Mai frumos decât atât nu se poate. Cu toţii vom merge la Paris. Dacă acest sport va fi şi mai mediatizat în România, vor fi şi mai mulţi jucători. Eu aş vrea să dau de ştire tuturor românilor, să vină cât mai mulţi în Franţa”, a spus Stere Halep.

România va juca împotriva Franţei în semifinalele din Grupa I Mondială la Fed Cup. Tricolorele vor juca din nou în deplasare, pe 20 şi 21 aprilie. În acest moment, Halep&comp. sunt cotate printre favoritele la câştigarea trofeului. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Belarus şi Australia.