Fotbal intern

Sărbătoare la Mediaș după victoria cu Dinamo! Petrecere în vestiar după calificarea istorică în play-off. VIDEO

23.02.2020 | 19:59
Sarbatoare la Medias dupa victoria cu Dinamo Petrecere in vestiar dupa calificarea istorica in playoff VIDEO
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș a reușit o calificare istorică în play-off, după 1-0 cu Dinamo. În vestiarul echipei a fost declanșată fiesta imediat după fluierul de final al arbitrului.

Sărbătoare în vestiarul Mediașului după victoria cu Dinamo

Jucătorii au desfăcut șampania și s-au descătușat după un sezon lung, în care insolvența și problemele financiare au dat târcoale echipei. O descătușare sinceră într-un vestiar lipsit de vedete, însă unit în jurul unui antrenor, Edi Iordănescu, care a făcut minuni.

ADVERTISEMENT

Asa se sarbatoreste calificarea in playofful Ligii 1! VIDEO EXCLUSIV www.fanatik.ro

Posted by Fanatik.ro on Sunday, February 23, 2020

Gaz Metan Mediaș a învins cu 1-0 pe Dinamo, în ultima etapă din sezonul regulat. Singurul gol al partidei a fost reușit de Dumitru (’14).

Pe lângă calificarea istorică în play-off, jucătorii Gazului au fost ademeniți cu prime de aproximativ 15.000 de euro pentru o calificarea în play-off, conform Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Nu ar fi prima dată când Gaz Metan încearcă să forțeze calificarea în play-off. În 2017, în era Cristi Pustai, jucătorii ar fi avut promiși 50.000 de euro de căciulă pentru a termina în primele șase echipe ale campionatului.

Victoria cu Dinamo, scenariu așteptat de fani

Gaz Metan Mediaș a fost una din cele trei echipe care se luptau pentru ultimul loc de play-off în Casa Pariurilor Liga 1. Spre deosebire de Viitorul, medieșenii depindeau doar de ei.

ADVERTISEMENT

Concret, o victorie a Mediașului cu Dinamo i-ar fi calificat în play-off indiferent de ce făceau Astra sau Viitorul.

Echipa improvizată de Dusan Uhrin, dar și lipsa de motivație a jucătorilor dinamoviști a fost speculată de casele de pariuri, care au oferit o cotă de 1.72 pentru o victorie a Mediașului.

ADVERTISEMENT

Pentru Gaz Metan Mediaș, play-off-ul va fi o gură de oxigen în scopul de a scăpa de insolvență. Cele 10 etape în care vor întâlni echipele de top ale campionatului, la care se adaugă bonusuri din drepturile TV pentru accederea în play-off, par rețeta perfectă pentru Gaz Metan în 2020.

  • 3-5 a fost raportul șuturilor pe poartă în Gaz Metan – Dinamo
  • 1.72 era cota la pariuri pentru 1 solist în Gaz Metan – Dinamo
ADVERTISEMENT