ADVERTISEMENT
Life

Sărbătoare mare în familia Andreei Bălan. Ce a anunțat solista că urmează să se întâmple 

Autor: Madalina Moraru | 10.09.2020 | 14:37
Sărbătoare mare în familia Andreei Bălan. Ce a anunțat solista că urmează să se întâmple 
Andreea Bălan traversează momente de bucurie în familie și le-a povestit totul internauților

Andreea Bălan a anunțat că în familia ei este mare sărbătoare, în această zi de joi. Vedeta a transmis totul, alături de primele imagini festive, prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT

Cele mai noi postări formulate de Andreea Bălan le-au atrat repede atenția fanilor ei. Artista a anunțat că se pregătește de petrecere, dar și ce urmează să se întâmple. Adesea programul ei este unul foarte aglomerat, având de mers și la filmări pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva.

Însă, când vine vorba despre cei dragi, vedeta pune întotdeauna pe primul loc acest aspect al vieții. Andreea Bălan le-a și arătat internauților că s-a pregătit de petrecere în mod corespunzător.

ADVERTISEMENT

Momente de sărbătoare în familia Andreei Bălan. Solista a făcut anunțul pe Instagram

Prin intermediul unui filmuleț de pe InstaStory, mulți au putut vedea cum a arătat tortul pe care artista l-a comandat în mod special cu acest prilej deosebit.

Mai exact, Andreea Bălan își sărbătorește mama, în această joi. Mama Andreei Bălan se numește Valeria, iar ea și fiica celebră au o relație foarte apropiată. Aceasta a ajutat-o foarte mult cu creșterea fiicelor, Ella și Clara, după separarea de George Burcea.

ADVERTISEMENT

Momentele de cumpănă din viața personală a Andreei Bălan au făcut-o să se apropie și mai mult de mama ei. Asta deoarece ea s-a mutat în vila artistei și locuiește de ceva vreme alături de ea și nepoate. Chiar și înainte de-a fi declarată pandemie și în România, vedeta le povestea fanilor că are mare noroc de faptul că Valeria Bălan o ajută în mod constant.

Sărbătoare mare în familia Andreei Bălan. Ce a anunțat solista că urmează să se întâmple
Andreea Bălan a anunțat că își serbează mama în această joi

“Astăzi o sărbătorim pe Buni, mai pe după-amiază, ia priviți. Ea nu știe, n-a văzut tortul, urmează să îl vadă. Abia așteptăm!”, a fost mesajul foarte special pe care Andreea Bălan l-a transmis, pe contul ei oficial de Instagram.

ADVERTISEMENT

Anunțul Andreei Bălan a fost unul care i-a pus pe gânduri pe internauți. Mulți au crezut că artista urmează să facă declarații publice despre reacția avută de George Burcea, în cadrul competiției din acest sezon de la Ferma Vedetelor. Actorul a vorbit deschis despre mariajul lor, susținând că solista va face mereu parte din viața lui.

De curând, fostul soț al Andreei Bălan a fost surprins în compania Vivianei Sposub, iar cei doi au avut parte chiar și de un moment foarte intim, în fața camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!