Life

Sărbătoare mare în familia Mirelei Vaida. Fiul cel mare al prezentatoarei a împlinit șase ani. Ce mesaj a transmis vedeta

Mirela Vaida este fericită nevoie mare. Vedeta îl serbează pe băiețelul ei, Vladi. Fiul cel mare al prezentatoarei de la emisiunea Acces Direct a implicit astăzi, 20 august, a împlinit vârsta de șase ani!
20.08.2022 | 18:47
Sarbatoare mare in familia Mirelei Vaida Fiul cel mare al prezentatoarei a implinit sase ani Ce mesaj a transmis vedeta
Mirela Vaida își mai dorește copii. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta postului Antena Stars, Mirela Vaida se află în vacanță, într-o destinație de vis, cu întreaga familie. Cu această ocazie, vedeta și-a serbat fiul cel mare, pe Vladi, care a implicit versa de 6 ani. Vedeta a mai fost cu copiii în Delta Dunării în această vară și își mai dorește o vacanță în doi în Italia, numai cu soțul ei.

Mirela Vaida își serbează fiul cel mare

Mirela Vaida este căsătorită de peste 10 ani cu soțul ei, Alexandru Vaida, partenerul ei de viață. Dar acesta nu își dorește să apară atât de des pe internet sau în public. Cei doi soți au  un mariaj fericit și trei copii împreună, doi băieței și o fetiță care le seamănă de minune.

ADVERTISEMENT

Carla, Vladimir și Tudor au tot felul de activități extrașcolare, inclusiv cântat la pian, iar părinții lor sunt mândri de toți trei.

Vedeta postului Antena 1 este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar pentru ea, familia ei este mereu pe locul întâi. Cu toate că este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, este pe deasupra și o bună gospodină, o mamă grijulie și totodată o soție drăgăstoasă.

ADVERTISEMENT

 Ce mesaj a transmis vedeta pentru fiul ei

”La mulți ani, Vladi! Îți mulțumim pentru cei 6 ani frumoși! Să fii sănătos, băiatul nostru sensibil, bun și iubitor! Te iubim infinit!”, a scris vedeta Mirela Vaida pe Facebook, pentru fiul ei.

În cadrul unui podcast online, Mirela Vaida a mărturisit că e pregătită să devină mamă din nou.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a mai dezvăluit că și-ar mai dori două fetițe, dacă ar fi posibil chiar gemene.

Chiar dacă nu e însărcinată, celebra prezentatoare s-a gândit chiar și la nume pentru acestea.

”Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a povestit Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT