Fotbal intern

Sărbătoarea Sucevei! Ce nu s-a văzut la TV în Foresta – Dinamo: Bilete obținute gratis dacă știi doi jucători ai echipei, imnul Bucovinei cântat cu lumina aprinsă a telefonului și aplauzele de la final. VIDEO

31.10.2019 | 00:53
Sarbatoarea Sucevei Ce nu sa vazut la TV in Foresta  Dinamo Bilete obtinute gratis daca stii doi jucatori ai echipei imnul Bucovinei cantat cu lumina aprinsa a telefonului si aplauzele de la final VIDEO
ADVERTISEMENT

Dinamo nu a avut nicio problemă la Suceava și a reușit să se califice în sferturile Cupei României după o victorie clară, cu 4-0. “Câinii” au controlat meciul cu echipa din Liga III și au punctat pentru prima dată prin Ricardo Grigore, în minutul 9. După câteva ocazii ratate de gazde, dinamoviștii s-au dezlănțuit în repriza secundă când au reușit să marcheze încă de trei ori prin Perovic, care a reușit o “dublă” și Moldoveanu.

Sărbătoarea Sucevei: “Spune-mi doi jucători de la Dinamo și îți dau biletul”

Suceava a fost în sărbătoare pentru meciul de Cupa României cu Dinamo. Moldovenilor le-a fost dor de un meci cu una dintre echipele importante, așa că au luat cu asalt casele de bilete și au epuizat toate cele 6000 de tichete. După coada de la casele de bilete, fanii suceveni au stat la coadă să intre în tribune. Stadionul “Areni” este foarte bine plasat, aproape de centrul Sucevei, fix lângă primărie, iar în apropierea meciului a fost forfotă mare.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au venit cu o galerie de aproximativ 200 de fani la Suceava, suporterii “câinilor” fiind de lăudat pentru drumul de aproape 500 de kilometri parcurs pentru meciul de Cupa României. La intrarea în stadion, liderii galeriei dinamoviste împărțeau biletele, iar pentru cei pe care nu îi știau criteriile de selecție erau cunoștințele despre echipă: “Spune-mi doi jucători de la Dinamo și îți dau biletul”, i-a spus omul cu tichetele unui suporter care a vrut să intre în galerie.

Sărbătoarea Sucevei! Ce nu s-a văzut la TV în Foresta - Dinamo: Bilete obținute gratis dacă știi doi jucători ai echipei, imnul Bucovinei cântat cu lumina telefonului deschisă și aplauzele de la final
Sărbătoarea Sucevei! Ce nu s-a văzut la TV în Foresta – Dinamo: Bilete obținute gratis dacă știi doi jucători ai echipei, imnul Bucovinei cântat cu lumina telefonului deschisă și aplauzele de la final

Imnul Bucovinei, cântat cu lumina de la telefon aprinsă

După operațiunea de împărțire a tichetelor, galeria “câinilor” a intrat pe stadion în sectorul special amenajat și au început să își încurajeze echipa de la încălzire. Nu au fost uitați rivalii tradiționali de la Steaua/FCSB și Ionuț Negoiță, încă patronul clubului. Însă tribunele stadionului “Areni” s-au umplut cu o jumătate de oră înainte de startul meciului, fanii gazdelor fiind nerăbdători să vadă și un meci de fotbal de un nivel mai înalt decât cel al Ligii a III-a cu care au fost nevoiți să se obișnuiască în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Atmosfera a fost una de sărbătoare, sucevenii fiind foarte activi, încurajând echipa gazdă. Chiar au creat un moment înainte ca cele două echipe să intre pe teren. În timp ce în boxe se auzea imnul Bucovinei: “Cântă cucu bată-l vina”, fanii au aprins luminile telefoanelor și au creat o atmosferă superbă pe stadion. Au participat și suporterii lui Dinamo la acest moment, care au tăcut în momentul în care s-a intonat cântecul.

Sărbătoarea Sucevei! Ce nu s-a văzut la TV în Foresta - Dinamo Bilete obținute gratis dacă știi doi jucători ai echipei, imnul Bucovinei cântat cu lumina telefonului deschisă și aplauzele de la final (8)
Sărbătoarea Sucevei! Ce nu s-a văzut la TV în Foresta – Dinamo Bilete obținute gratis dacă știi doi jucători ai echipei, imnul Bucovinei cântat cu lumina telefonului deschisă și aplauzele de la final

VEZI VIDEO: 

Prima repriză, trasă la indigo cu U Cluj – FCSB! Foresta cu ocaziile, Dinamo cu golul

Meciul a început cu dominația lui Dinamo și echilibrul s-a rupt repede. Ricardo Grigore, jucătorul trecut pe linie moartă de Uhrin în ultimele două luni a dat un șut care s-a oprit în vinclu. A urmat apoi un moment bun pentru Foresta Suceava care a ratat două șanse bune de a marca, Straton reușind să se remarce cu câteva intervenții foarte bune. “Câinii” au abordat relaxat acest meci și asta s-a văzut și cu lejeritatea cu care au tratat unele faze de poartă în care puteau mări diferența.

ADVERTISEMENT

Iar la finalul primei reprize parcă am văzut tras la indigo meciul U Cluj – FCSB. Roș-albaștrii au marcat un gol rapid și apoi echipa de ligă inferioară a ratat celelalte ocazii. Însă, similitudinile aveau să se încheie în repriza secundă. Sucevenii nu au rezistat ritmului și au căzut pe final de meci. Perovic a adus liniștea calificării cu un gol marcat la prima atingere, în minutul 62, iar Moldoveanu și același Perovic au închis tabela cu reușitele din minutele 72 și 87.

Sărbătoarea Sucevei! Ce nu s-a văzut la TV în Foresta - Dinamo Bilete obținute gratis dacă știi doi jucători ai echipei, imnul Bucovinei cântat cu lumina telefonului deschisă și aplauzele de la final
Sărbătoarea Sucevei! Ce nu s-a văzut la TV în Foresta – Dinamo Bilete obținute gratis dacă știi doi jucători ai echipei, imnul Bucovinei cântat cu lumina telefonului deschisă și aplauzele de la final FOTO: Slavko Perovic in meciul de fotbal dintre Foresta Suceava si Dinamo Bucurestii, din cadrul Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Areni din Suceava,

Dinamoviștii au sărbătorit alături de galerie! Fanii Forestei, aplaudați de suporteri

În ciuda scorului, finalul meciului a fost întâmpinat cu aplauze din tribune la adresa echipei lui Grigoraș. O echipă limitată pentru acest nivel care are meritul de a fi eliminat Gaz Metan Mediaș și de a transforma un meci de Cupa României cu Dinamo într-o sărbătoare pentru oraș. Pentru că, în fond, asta a fost la Suceava în seara de 30 octombrie.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo au sărbătorit succesul alături de fanii lor și probabil că această legătură între suporteri și echipă explică și rezultatele din ultima vreme a echipei lui Dusan Uhrin. Ante Puljic a dat tricoul unui fan, în timp ce Dan Nistor a urcat în galerie și a cântat alături de suporteri.

VEZI VIDEO: 

S-a terminat 0-4, însă suporterii suceveni au plecat acasă mulțumiți că au avut parte de un spectacol de calitate, știind foarte bine că echipa s-a autodepășit ajungând până în optimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT
Tags: