Fanatik Show

VIDEO / “Napoli a plecat fără niciun ban! NU ŞTIE dacă se mai întoarce”

UPDATE 21:56 / Adrian Mititelu a intrat în direct la FANATIK SHOW, pe ETNO TV, şi a continuat duelul verbal de la distanţă cu "Minunea Blondă" a Craiovei, Ilie Balaci. Cei doi sînt în război...
11.12.2013 | 14:50
VIDEO  Napoli a plecat fara niciun ban NU STIE daca se mai intoarce

UPDATE 21:56 / Adrian Mititelu a intrat în direct la FANATIK SHOW, pe ETNO TV, şi a continuat duelul verbal de la distanţă cu “Minunea Blondă” a Craiovei, Ilie Balaci. Cei doi sînt în război după ce Balaci a schimbat tabăra şi “s-a dat” cu rivala CS U şi, mai mult, a anunţat că FC U Craiova va pierde emblema cu leul.

“Este o prostie asemănătoare driblingurilor lui, scurte şi rapide. Balaci se ocupă să spună prostii pe bandă rulantă. Eu nu vorbesc de jucătorul Balaci, dar nu poţi să vorbeşti în necunoştinţă de cauză. Sînt neadevăruri! Nu e corect faţă de clubul la care a jucat să spui prostii la orice oră doar pentru că eşti Balaci. Lumea nu stă în mine sau Balaci! Nu înseamnă că Balaci e Dumnezeu! Nu are habar ce spune. Nimeni nu îl iubeşte pe Balaci aşa cum o fac eu! Dacă cei de la CS Craiova au bani, nu înseamnă că au şi dreptate. Dacă Dragomir şi Sandu mi-au luat banii, ce să fac? Dacă eu nu am băgat bani, nimeni nu a făcut-o! Copiii mei reprezintă garanţia că nimeni nu va pune mîna pe emblemă, poate cineva mă omoară! Dacă vor un leu, vor avea unul pe tricou, nu emblema Craiovei”, a răbufnit Mititelu.

VEZI VIDEO

Ilie Balaci a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK SHOW, pe ETNOTV, despre situaţia de la FC U Craiova şi oferta pe care o are de la rivala din oraş, CS Craiova. Fostul component al celei mai bune echipe pe care a dat-o fotbalul oltean a dezvăluit că antrenorul lui FC U Craiova, Nicolo Napoli, a plecat în Italia fără să primească nici un salariu restant din partea lui Mititelu. De asemenea, Balaci a semnalizat faptul că actualii fotbalişti ai echipei lui Adrian Mititelu nu vor să se mai întoarcă la echipă în retur, echipa urmînd să rămînă fără jucători!

“Eu sînt prieten cu cei de la CS U Craiova, dar nu înseamnă că am semnat cu ei! S-au purtat negocieri, dar nu este nimic în momentul de faţă. Am spus că nu mă interesează oferta lor! Şi dacă mă duc la CS U Craiova, mi se pare normal. Nu am voie să antrenez altă echipă, chiar dacă am jucat la FC U Craiova? Emblema este dată copiilor lui Adrian Mititelu, nu mai este a lui FC U. Din moment ce nu este nici o echipă cu această emblemă, o poate folosi altă echipă. Ei ştiu mai bine, nu m-am uitat în acte, dar am spus-o că am auzit acest lucru din ambele părţi. Palmaresul nu l-a făcut Mititelu, l-au făcut cei pe care el îi blamează! Ceea ce îşi doresc toţi suporterii e să fie o singură echipă, ca aia să fie iubită! În momentul de faţă nu am nici un fel de angajament. Că mîine sau peste două luni se schimbă situaţia, nu ştiu! Dacă Adrian Mititelu o să mă sune, o să-i răspund în stilul lui Bendeac (n.red. prezentator TV), cu “puii mei”. Dar nu o să rişte să mă sune! Sînt ferm convins. Gata! Ce-am avut, ne-am spus. Eu nu am fost prieten cu omul ăsta, ne întîlneam de trei ori pe an. Eu cu el, singuri, nu am stat niciodată la masă. Cîţi au fost plătiţi de Mititelu? Ţicleanu nu a văzut un leu în trei luni, iar ca el au fost mulţi. Pentru el Craiova Maximă a fost o povară! Este greu de crezut că FC U Craiova va continua din primăvară. Am vorbit cu Napoli şi mi-a spus că a pleacat acasă fără nici un leu şi nu ştiu dacă se mai întoarce. La fel şi jucătorii. Nu se ştie cîţi se vor întoarce! Dar vor fi alţii care vor fi minţiţi. Hai să facem un scenariu…FC U Craiova ajunge în play-off şi decît să ajungă în Liga 1, pentru că este clar că nu au bani să evolueze în primul eşalon, termină pe locul trei şi ajută alte echipe. Aşa se face rost de bani…”

VEZI VIDEO

Tags: