Life

Sărbătorile de iarnă vor fi de vis pentru 5 zodii! Gemenii au parte de zile ca-n povești

Evenimente de mare importanță pentru 5 nativi în perioada sezonului rece. Crăciunul aduce o atmosferă festivă și liniștită.
11.11.2022 | 22:33
Sarbatorile de iarna vor fi de vis pentru 5 zodii Gemenii au parte de zile can povesti
Evenimente de mare importanță pentru 5 nativi în perioada sezonului rece. Crăciunul aduce o atmosferă festivă și liniștită. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sărbătorile de iarnă vor fi de vis pentru 5 zodii! Potrivit astrelor, persoanele născute în Gemenii au parte de zile ca-n poveşti. Toate semnele zodiacale așteaptă cu sufletul la gură colindele, mesele festive și persoanele dragi alături.

Evenimente de mare importanță pentru 5 nativi în perioada sezonului rece. Crăciunul aduce o atmosferă festivă și liniștită

Gemeni

Te numeri printre cei care pun mare preț pe sărbătorile de iarnă, motiv pentru care te pregătești din timp. Asculți încă din noiembrie colinde și împodobești bradul alături de cei dragi, cu care petreci mai mult timp.

ADVERTISEMENT

Se anunță zile desprinse din povești împreună cu persoana iubită, care te surprinde plăcut cu un cadou pe care ți-l dorești de multă vreme. Ești creativ când vine vorba de decorul casei și te întorci la muncă cu multă energie.

Rac

Crăciunul înseamnă familie și timp de calitate. Urmează zile de sărbătoare încărcate cu pace și liniște interioară. În perioada sărbătorilor de iarnă ești mai sensibil și mai melancolic și te gândești la oamenii care au trecut prin viața ta.

ADVERTISEMENT

Pentru tine bucuria vine din lucruri mărunte și e foarte important să dăruiești. Te întâlnești cu prietenii și rudele. Te pregătești din timp cu cadouri pentru cei dragi, dar și pentru persoanele care au nevoie de un mic ajutor.

Leu

Îți place să fii în centrul atenției și să ieși în evidență, iar Crăciunul este ocazia perfectă să strălucești și să-ți etalezi cele mai frumoase ținute. Sărbătorile de iarnă ideale pentru tine sunt la evenimente unde te vezi cu crema societății.

ADVERTISEMENT

Simți nevoia să imortalizezi momentele în cele mai frumoase poze. Astrele spun că adori să dansezi și stai pe ring până în zori. Ești sufletul petrecerilor, indiferent că este vorba de cele de iarnă sau de altele din timpul anului.

Scorpion

Pentru tine un Crăciun perfect și sărbători de poveste înseamnă zile petrecute undeva cu multă zăpadă, la gura sobei, cu o cană de vin fiert. Mirosul de cozonac și de bunătăți nu lipsește din casa ta întregul sezon rece.

ADVERTISEMENT

Ți-ar plăcea să te bucuri de aceste momente în fiecare lună din an, mai ales că ai liber de la muncă și nu este nevoie să te gândești la sarcinile care nu se mai termină. Gândurile îți zboară numai la relaxare și pace.

Vărsător

Adori să cumperi și să oferi cadouri prietenilor și familiei, dar și primești la fel de multe. Crăciunul înseamnă pentru tine momente magice cu cei dragi, alături de un brad împodobit frumos și cu un decor de poveste.

Te străduiește să creezi cele mai interesante amintiri și pentru asta activitățile nu lipsesc. Poți ieși la săniuș pe dealurile unde zburai în copilărie sau faci oameni de zăpadă cu cei mici, fără să-ți pese de temperaturile scăzute.

ADVERTISEMENT