Life

Sărbătorile vin și cu cheltuieli, nu doar cu magie. Vedetele Anca Serea și Adi Sînă au de furcă cu cei șase copii: „E scump”

Anca Serea și Adi Sînă au dezvăluit cum este viața pentru ei, ca familie cu șase copii, de sărbători. Artistul a mărturisit că astfel de evenimente se simt la buzunar.
02.12.2022 | 13:27
Sarbatorile vin si cu cheltuieli nu doar cu magie Vedetele Anca Serea si Adi Sina au de furca cu cei sase copii E scump
Pentru Anca Serea și Adi Sînă, sărbătorile cu șase copii sunt costisitoare. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă au vorbit sincer despre atmosfera din familia lor în pragul sărbătorilor. Chiar dacă e frumoasă, viața cu șase copii nu e ușoară nici măcar pentru vedete.

Sărbătorile nu sunt mereu prilej de bucurie printre vedete. Membrii familiei Sînă-Serea, dorințe costisitoare

În prag de sărbători, Anca Serea și Adi Sînă au luat o pauză de la renovările interioare ale casei în care locuiesc și au fost în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV, pentru a vorbi despre felul în care se desfășoară viața lor în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Vedetele sunt părinții a șase copii: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah, și chiar dacă acest lucru le aduce bucurie, nu le este ușor. Fosta prezentatoare de la Prima TV a mărturisit că cei mici și-au pregătit deja listele pentru Moș Crăciun și Moș Nicolae.

„Își pregătește fiecare lista, care nu este una scurtă, dar unii dintre ei sunt modești. Ăia mari își doresc tot felul de gadget-uri. Ei sunt cuminți, în general, și-și cam primesc darurile”, a spus Anca Serea la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Totuși, ea și Adi Sînă nu prea se pun de acord în privința cadourilor, artistul fiind de părere că nu este bine ca cei șase copii să primească tot ce își doresc.

„Dacă e să o întrebați pe Anca, o să vă răspundă că le poate face pe toate. E 100% disponibilă. Din punctul meu de vedere, deși consider că sunt un tată bun, disponibilitatea trebuie să fie ușor cu măsură”, a declarat Adi Sînă.

ADVERTISEMENT

Familia Sînă-Serea nu are loc la masă de sărbători: „E scump”

O familie numeroasă vine la pachet cu multe beneficii, dar și cu investiții. Cântărețul a declarat că abia dacă au loc la masa pe care o dețin acum.

Mai mult, în ciuda faptului că obțin profituri substanțiale din afacerile pe care le au și activitățile pe care le desfășoară, Adi Sînă a afirmat că e scump să fii tatăl a șase copii.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, nu avem loc la masă toți. Cumva, ne înghesuim. Am avut noroc până acum că tot timpul a fost câte unul mai mic și mai mânca într-un scăunel din ăla de bebe. Acum, au cam crescut și fiecare trebuie să stea la masă cu familia. Și atunci, clar nu avem loc la masă.

Dacă mai vine și bunica, unchiul, dacă mai vine cineva în vizită, atunci ne punem în dormitor și vorbim la telefon. Atmosfera e senzațională și nimic nu se compară cu o masă în familie, cu toți copiii și dacă e și un moment de sărbătoare…cam în fiecare lună e ziua cuiva…Într-un singur cuvânt, e scump”, a povestit Adi Sînă.

În plus, cele două vedete își răsplătesc copiii și pentru rezultatele bune pe care le obțin la școală, iar notele mari sunt apreciate pe măsură.

„Chiar trebuie să-i lăudăm. Chiar suntem niște copii cuminți. Vin mereu acasă cu rezultate bune. Noi am făcut următorul lucru, le-am zis așa, ‘la fiecare FB aveți nelimitat’”, a completat Adi Sînă.

Ce dorințe au Adi Sînă și Anca Serea pentru sărbători

Când vine vorba de dorințe, pe lângă dispozitivele de ultimă generație, copiii Ancăi Serea și ai lui Adi Sînă mai vor de la Moșul și un cățel. Pe de altă parte, fosta prezentatoare de televiziune spune că nu i-ar strica mai multe ore de somn, în timp ce artistul consideră că o mașină nouă ar fi perfectă.

„Poate mi-aș dori o mașină. Nu de alta, dar a venit frigul și nu mai pot să merg cu scuterul. Eu sunt atât de fericit cu motorul meu. Și Anca mi-a luat mașina….”, a dezvăluit Adi Sînă.

Totodată , după sărbători, Anca Serea și Adi Sînă plănuiesc să meargă într-o vacanță în formulă completă, ceea ce necesită, din nou, timp, răbdare, dar și bani.

ADVERTISEMENT