Life

Sărbătorile vin și cu cheltuieli, nu doar cu magie. Vedetele Anca Serea și Adi Sînă au de furcă cu cei șase copii: „E scump”

Anca Serea și Adi Sînă au dezvăluit cum este viața pentru ei, ca familie cu șase copii, de sărbători. Artistul a mărturisit că astfel de evenimente se simt la buzunar.
02.12.2022 | 13:27
Sarbatorile vin si cu cheltuieli nu doar cu magie Vedetele Anca Serea si Adi Sina au de furca cu cei sase copii E scump
Pentru Anca Serea și Adi Sînă, sărbătorile cu șase copii sunt costisitoare. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă au vorbit sincer despre atmosfera din familia lor în pragul sărbătorilor. Chiar dacă e frumoasă, viața cu șase copii nu e ușoară nici măcar pentru vedete.

Sărbătorile nu sunt mereu prilej de bucurie printre vedete. Membrii familiei Sînă-Serea, dorințe costisitoare

În prag de sărbători, Anca Serea și Adi Sînă au luat o pauză de la renovările interioare ale casei în care locuiesc și au fost în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV, pentru a vorbi despre felul în care se desfășoară viața lor în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Vedetele sunt părinții a șase copii: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah, și chiar dacă acest lucru le aduce bucurie, nu le este ușor. Fosta prezentatoare de la Prima TV a mărturisit că cei mici și-au pregătit deja listele pentru Moș Crăciun și Moș Nicolae.

„Își pregătește fiecare lista, care nu este una scurtă, dar unii dintre ei sunt modești. Ăia mari își doresc tot felul de gadget-uri. Ei sunt cuminți, în general, și-și cam primesc darurile”, a spus Anca Serea la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Totuși, ea și Adi Sînă nu prea se pun de acord în privința cadourilor, artistul fiind de părere că nu este bine ca cei șase copii să primească tot ce își doresc.

„Dacă e să o întrebați pe Anca, o să vă răspundă că le poate face pe toate. E 100% disponibilă. Din punctul meu de vedere, deși consider că sunt un tată bun, disponibilitatea trebuie să fie ușor cu măsură”, a declarat Adi Sînă.

ADVERTISEMENT

Familia Sînă-Serea nu are loc la masă de sărbători: „E scump”

O familie numeroasă vine la pachet cu multe beneficii, dar și cu investiții. Cântărețul a declarat că abia dacă au loc la masa pe care o dețin acum.

Mai mult, în ciuda faptului că obțin profituri substanțiale din afacerile pe care le au și activitățile pe care le desfășoară, Adi Sînă a afirmat că e scump să fii tatăl a șase copii.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, nu avem loc la masă toți. Cumva, ne înghesuim. Am avut noroc până acum că tot timpul a fost câte unul mai mic și mai mânca într-un scăunel din ăla de bebe. Acum, au cam crescut și fiecare trebuie să stea la masă cu familia. Și atunci, clar nu avem loc la masă.

Dacă mai vine și bunica, unchiul, dacă mai vine cineva în vizită, atunci ne punem în dormitor și vorbim la telefon. Atmosfera e senzațională și nimic nu se compară cu o masă în familie, cu toți copiii și dacă e și un moment de sărbătoare…cam în fiecare lună e ziua cuiva…Într-un singur cuvânt, e scump”, a povestit Adi Sînă.

În plus, cele două vedete își răsplătesc copiii și pentru rezultatele bune pe care le obțin la școală, iar notele mari sunt apreciate pe măsură.

„Chiar trebuie să-i lăudăm. Chiar suntem niște copii cuminți. Vin mereu acasă cu rezultate bune. Noi am făcut următorul lucru, le-am zis așa, ‘la fiecare FB aveți nelimitat’”, a completat Adi Sînă.

Ce dorințe au Adi Sînă și Anca Serea pentru sărbători

Când vine vorba de dorințe, pe lângă dispozitivele de ultimă generație, copiii Ancăi Serea și ai lui Adi Sînă mai vor de la Moșul și un cățel. Pe de altă parte, fosta prezentatoare de televiziune spune că nu i-ar strica mai multe ore de somn, în timp ce artistul consideră că o mașină nouă ar fi perfectă.

„Poate mi-aș dori o mașină. Nu de alta, dar a venit frigul și nu mai pot să merg cu scuterul. Eu sunt atât de fericit cu motorul meu. Și Anca mi-a luat mașina….”, a dezvăluit Adi Sînă.

Totodată , după sărbători, Anca Serea și Adi Sînă plănuiesc să meargă într-o vacanță în formulă completă, ceea ce necesită, din nou, timp, răbdare, dar și bani.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”