Fotbal intern

Sârbii, mesaj direct către români la meciul cu Muntenegru. Ce banner au afișat în tribune

17.11.2018 | 18:19
Sarbii mesaj direct catre romani la meciul cu Muntenegru Ce banner au afisat in tribune

Serbia a câștigat cu 2-1 partida jucată pe teren propriu cu Muntenegru și trebuie să mai îndeplinească o simplă formalitate în ultima rundă cu Lituania pentru a fi sigură de câștigarea grupei în Liga Națiunilor.

În startul meciului, fanii gazdelor au afișat timp de șase minute un banner de mulțumire pentru fanii români, după ce aceștia au scandat în meciul direct de pe Arena Națională: „Kosovo e Serbia”.

Sârbii, mesaj direct către români la meciul cu Muntenegru

În urma problemelor create de fanii români la jocul de acasă cu Serbia, FRF a primit o nouă suspendare din partea UEFA, astfel că meciul cu Lituania se joacă fără spectatori. Așa s-a întâmplat și în remiza albă de acasă cu Muntenegru.

Ce banner au afișat în tribune
Ce banner au afișat în tribune

Șanse mici la primul loc

România este obligată acum să câștige jocul de pe teren propriu cu Lituania pentru a rămâne la două puncte în urma sârbilor. Misiunea din ultima etapă se anunță însă aproape imposibilă. În timp ce sârbii vor evolua acasă cu modesta Lituania, noi ne vom deplasa în Muntenegru, formație pe care n-am învins-o niciodată în precedentele trei confruntări directe.

În primele patru jocuri am remizat de trei ori și am învins Lituania. Toate meciurile au fost grele pentru noi însă. Cu Muntenegru am făcut 0-0, deși oaspeții noștri de la acea vreme au venit fără o mulțime de jucători importanți la Ploiești. Apoi, am remizat 2-2 și 0-0 în dubla cu Serbia, după ce sârbii ne-au condus la ei acasă, iar apoi am jucat mai bine de o repriză cu un om în minus la București.

Victoria cu 2-1 din Lituania a venit la ultima fază, grație inspirației lui Alex Maxim. În ultima etapă avem nevoie ca Lituania să încurce Serbia ca să păstrăm șanse la primul loc. Vom fi peste Serbia în caz de egalitate de puncte, datorită celor două goluri înscrise la Belgrad.