Fotbal intern

Zamfir, DESFIINŢAT! “Nu vin acţionar, DEZINFORMEAZĂ!”

Omul de afaceri Nicolae Sarcină a negat vehement că ar urma să devină principalul investitor al Rapidului, deşi actualii acţionari au tot vehiculat numele său ca potenţial investitor în...
06.02.2014 | 21:29
Zamfir DESFIINTAT Nu vin actionar DEZINFORMEAZA

Omul de afaceri Nicolae Sarcină a negat vehement că ar urma să devină principalul investitor al Rapidului, deşi actualii acţionari au tot vehiculat numele său ca potenţial investitor în Giuleşti. “Rapid pentru mine nu trezeşte interes, am planuri mari la Pandurii şi nu am de ce să mă complic”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Nicolae Sarcină.

Incertitudinea asupra viitorului pe care îl are clubul din Grant i-a speriat pe toţi oamenii de afaceri care sînt curtaţi de giuleşteni pentru o posibilă investiţie la formaţia înfiinţată în 1923. Ultimul înscris pe lista posibililor succesori ai lui Adrian Zamfir la Rapid, Nicolae Sarcină, a dezminţit categoric implicarea sa în Giuleşti şi cere, prin intermediul FANATIK.RO, să nu-i mai fie pomenit numele în acest context. “Nu o să vin la Rapid, nu am de ce! Eu am treabă la Tîrgu-Jiu şi sînt legat de Pandurii, prin mine curge sînge de pandur! Le doresc sănătate tuturor suporterilor rapidişti, sper să revină în Liga 1 şi să cucerească titlul în 2015, în 2017, cînd doresc, dar numele meu să nu mai fie asociat cu Rapid!”, a declarat Sarcină, care, astfel, a spulberat visele tuturor rapidiştilor de a vedea la cîrma echipei un nou investitor potent financiar.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Legătura între schi şi Rapid! “Ambele le-aş face forţat!”

Întrebat despre sursa zvonurilor care l-au desemnat drept un posibil viitor acţionar al Rapidului, informaţii care dateză de mai multe luni în mass-media din România, Sarcină a pus “tunurile” pe oficialii importanţi ai Rapidului, primul vizat fiind Adrian Zamfir. “Ceea ce s-a întîmplat în ultima vreme reprezintă o dezinformare totală din partea oficialilor din cadrul clubului giuleştean,  o fac intenţionat cei de acolo din moment ce nu am fost sunat niciodată personal de către cei care doreau acest lucru! S-a dorit aducerea mea în Giuleşti ca sponsor, dar acest lucru a ajuns la mine prin diferite persoane. Oricum, nu sînt dornic de o investiţie acolo! Să vin la Rapid acum e ca şi cum m-aş duce la schi în ciuda voinţei mele”, a spus, într-un mod tranşant, Nicolae Sarcină.

Fanii giuleşteni, amăgiţi de şase luni! 

Retragerea lui George Copos după ce a băgat clubul în insolvenţă şi cedarea acţiunilor către Adrian Zamfir nu au fost de bun augur pentru suporterii Rapidului, care au sperat în redresarea clubului şi aducerea lui cel puţin la înălţimea deceniului trecut, cînd performanţele au culminat cu sfertul de Europa League, cînd “alb-vişinii” au pierdut calificarea în dauna Stelei. Chiar dacă oficialii s-au lăudat că sînt în discuţii cu mai mulţi oameni potenţi financiari pentru vînzarea acţiunilor, declaraţiile nu s-au dovedit a fi decît nişte zvonuri nefondate. Pe rînd, Gruia Stoica, Fathi Taher şi Sorin Stănescu s-au retras din cursa pentru prealuarea acţiunilor din cauza neregurilor din acte, dar şi de teama ca în spatele actualului finanţator să nu fie tot George Copos. “Sînt multe nereguli în acte care dau de bănuit că George Copos poate fi în spatele clubului. Una dintre variante, care prinde tot mai mult contur, e că fostul patron i-a cedat acţiunile lui Zamfir doar temporar, iar negocierile cu potenţialii cumpărători ai clubului se fac tot cu acordul lui Copos”, au dezvăluit oficiali ai feroviarilor.

1,5 milioane costă, conform buletinului de involvenţă, bunurile Rapidului, printre care se numără palmaresul şi culorile

Tags: