Fotbal international

Sarri, atac la Juventus: N-a fost echipa cea mai bună, dar sigur cea mai potentă!”

14.05.2018 | 09:15
Sarri atac la Juventus Na fost echipa cea mai buna dar sigur cea mai potenta
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, a declanşat după ce bianconerii au câştigat al şaptelea titlu la rând, un atac la adresa lui Juventus: “Nu a fost echipa cea mai bună, cea mai puternică pe teren, dar, în mod sigur, a fost cea mai potentă din toate punctele de vedere!”.

Sarri a reuşit totuşi, după succesul la Genova, în faţa Sampdoriei, un record de puncte în istoria lui Napoli, 88 şi cu mari perspective de a-l ridica în ultima etapă a acestei ediţii la 91, dacă va bate acasă pe Crotone. El a găsit şi cauza acelui stop neaşteptat de la Florenţa, unde echipa sa a pierdut cu 3-0, după ce câştigase cu 1-0 chiar la Torino, în faţa lui Juve.

ADVERTISEMENT

Sarri, atac la Juventus şi avertizare pentru cei de la Ligă

“Titlul nu l-am pierdut pe teren la Florenţa, ci în hotel. Nu vă gândiţi că jucătorii mei au făcut cine ştie ce prostii în noaptea de dinaintea partidei. Nu, este vorba de faptul că eu am greşit când nu am decis să îi oblig să meargă la somn înainte de a începe Inter – Juventus. Când au văzut ce s-a putut întâmpla în ultimele minute, cum a fost ajutată Juventus să câştige acel meci pierdut până atunci, psihicul lor a suferit o traumă puternică şi a doua zi, pe teren, au fost de nerecunoscut…”

Atacul lui Sarri la echipa care a scris istorie în fotbalul italian prin al şaptelea scudetto consecutiv, nu s-a oprit aici. El cere Ligii Profesioniste să facă în aşa fel în sezonul viitor ca Napoli să nu mai ajungă să joace în ultimele 16 etape de 14 ori după ce deja evoluase Juventus.

ADVERTISEMENT