Sarri, după succesul de la Torino: “E victoria unui popor, nu a unui oraş”. Video

Sorin Dumitrescu   
în Serie A
23/04/2018, 09:52
Sarri, după succesul de la Torino: “E victoria unui popor, nu a unui oraş”. Video
Bucurie uriaşă în vestiarul lui Napoli după succesul de la Torino în faţa lui Juventus

După succesul de la Torino Maurizio Sarri, antrenorul lui Napoli, a lansat câteva săgeţi înspre marele rival la titlu, pe care îl consideră şi acum ca fiind încă principalul favorit la scudetto. Tehnicianul napoletan îndeamnă la prudenţă şi luciditate.

“Acesta nu este succesul unui oraş, ci al unui popor. Pentru că Juventus, cu şase titluri consecutive şi acum pe primul loc reprezintă puterea maximă, nu numai în plan sportiv, dar aceasta este o părere personală, nu vorbesc în numele clubului.

Sarri spune că nu a lăsat nici un metru de teren în posesia lui Juventus

Am câştigat în primul rând cu inima şi apoi cu capul. Nu am făcut nici o concesie măcar de jumătate de metru lui Juventus, pentru că ştiam că o singură dată dacă greşeam ne-ar fi fost fatal. Consider că fiind pe primul loc în continuare tot Juventus trebuie privită ca favorită”.

După meci vestiarul lui Napoli a fost pur şi simplu zguduit de entuziasmul jucătorilor. Chiricheş, care a privit de pe bancă imensul succes, şi colegii lui au dat frâu liber unei uriaşe bucurii. Şi în oraş centrul a fost paralizat în numai câteva minute de către zecile de mii de fani care au făcut o noapte albă. Iar primarul din Napoli a anunţat preluarea puterii: “De acum înainte noi vom fi cei care vom trece la comandă!” (VEZI VIDEO)

 

Închide ×