Premier League

Sarri i-a supărat deja pe fanii lui Chelsea: “Ce decizie mai e și asta?”

11.08.2018 | 14:31
Sarri ia suparat deja pe fanii lui Chelsea Ce decizie mai e si asta

Maurizio Sarri i-a supărat deja pe fanii lui Chelsea. Tehnicianul italian a decis să îl împrumute la Valencia pe atacantul belgian Michy Batshuayi. Asta după ce Sarri s-ar fi plâns că are un lot mult prea numeros la dispoziție, ceea ce ar însemna că nu va putea folosi toți jucătorii de atac în următorul sezon. Mulți suporteri i-au cerut deja demisia noului antrenor, fără ca acesta să fia apucat măcar un meci pe banca tehnică.

Italianul a preferat să îi păstreze în lot pe Giroud, Tammy Abraham și Morata, iar fanii au reacționat imediat pe Twitter după ce au aflat că Michy Batshuayi va juca în Spania până anul viitor. “Prima greșeală a lui Sarri”, a scris unul dintre fanii englezi. “Deci, Sarri chiar îl evaluează pe Morata. O prostie din partea lui, plus că istoricul accidentărilor nu e deloc bun. Acum știu de ce Sarri încă nu a câștigat vreun trofeu”, este un alt mesaj.

Suporterii lui Chelsea nu sunt de acord cu decizia tehnicianului. “Sarri îl preferă pe Abraham lui Batshuayi?”, este întrebarea adresată de un suporter, în timp ce altul a venit chiar și cu argumente: “Cum să îl urmărești pe Morata cum înscrie zero goluri în condițiile în care a fost titular în 4 din 5 meciuri din presezon, ratând un penalty, arărând îngrozitor în sistemul de joc, nefăcând nimic corect și să spui că este atacantul tău titular? Sarri out, m-am săturat!”

Maurizio Sarri i-a supărat deja pe fanii lui Chelsea

“Ce naiba e în neregulă cu managerii lui Chelsea, care nu îl folosesc niciodată pe Batshuayi și îl împrumută? Garantez că se va descurca la Valencia, mult succes acolo! Eram mulțumit de Sarri, până să se întâmple asta”, a mai scris cineva. Un alt utilizator a postat: “Era clar că Chelsea va împrumuta un jucător, dar de ce pe Michy? Sarri a zis că vrea să îl păstreze. O fi vrut el să plece? Se temea că nu va juca? În acest caz, decizia este una bună.”

Michy Batshuayi, moment de cascadorii râsului la CM 2018

Michy Batshuayi a reuşit un moment de cascadorii râsului în meciul Anglia – Belgia. la Campionatul Mondial 2018, în faza grupelor. Atacantul de 24 de ani s-a bucurat după golul marcat de Adnan Januzaj, dar a fost la un pas să se accidenteze într-un mod de-a dreptul incredibil. Mijlocaşul de 23 de ani a marcat, în minutul 51, după un şut spectaculos din interiorul careului. Imediat după reuşita lui Januzaj, Batshuayi a vrut să se bucure şi să tragă cu mingea în plasa porţii lui Pickford, însă a lovit bara, iar balonul i-a revenit în faţă. Faza a stârnit râsete din partea suporterilor prezenţi în tribunele stadionului “Baltika Arena” din Kaliningrad. După ce s-a lovit cu mingea în faţă, Michy Batshuayi a alergat spre colegii lui pentru a sărbători golul marcat.