Fotbal international

Sarri-Kepa, conflict în vestiar. Portarul spaniol, amendă uriașă. Vezi cum au reacționat fanii la festivitatea de premiere. VIDEO

26.02.2019 | 10:46
SarriKepa conflict in vestiar Portarul spaniol amenda uriasa Vezi cum au reactionat fanii la festivitatea de premiere VIDEO

Antrenorul italian Maurizio Sarri și portarul spaniol Kepa Arrizabalaga au dus conflictul din finala Cupei Ligii în vestiarul lui Chelsea. Sarri, care a devenit un cazan de nervi, la fel ca și secundul său Gianfranco Zola, după ce Kepa a refuzat să fie înlocuit în minutul 120 al finalei Cupei Ligii cu Willy Caballero, situație care i-a iritat teribil și pe fanii albaștrilor, care cer acum concedierea jucătorului indisciplinat.

După ce spiritele s-au mai calmat și Chelsea a pierdut trofeul Cupei Ligii la lovituri de departajare în fața lui Manchester City, Kepa a ieșit cu o declarație publică, în care a precizat că a fost vorba de o neînțelegere și că nu se pune problema să nu se supună dispozițiilor tehnicianului său. La rândul său, Sarri a dat-o tot pe aceeași parte, a unei nefericite neînțelegeri, însă surse din vestiarul londonezilor susțin că nu așa au stat lucrurile după meci, la cabine.

Ce i-a strigat Sarri lui Kepa în vestiar, în fața întregii echipe

Extrem de furios, Sarri s-a dus glonț la Kepa, în fața întregii echipe, strigând: “Dacă eu consider că un atacant nu a dat satisfacție am dreptul să decid înlocuirea lui. Același lucru este valabil și pentru portari. Dacă eu am hotărât că tu trebuia să ieși atunci, nu aveai altceva de făcut decât să mergi la margine și să îl lași pe Caballero să intre pe teren. Eu răspund petru deciziile pe care le iau, iar tu trebuia să te supui”.

Conflict Sarri-Kepa. Portarul iberic a refuzat să fie înlocuit în minutul 120 cu Willy Caballero
Conflict Sarri-Kepa. Portarul iberic a refuzat să fie înlocuit în minutul 120 cu Willy Caballero

Motivul pentru care Sarri a dorit să facă această înlocuire era că argentinianul Willy Caballero a devenit faimos în fotbalul englez după ce a apărat trei lovituri de departajare între buturile lui City într-o finală cu Liverpool și este considerat un mare specialist în a neutraliza execuțiile de la punctul cu var. Caballero a rămas și el stupefiat de reacția lui Kepa în momentul în care aștepta să intre pe teren.

Kepa, singurul jucător al lui Chelsea nebăgat în seamă de suporteri la festivitatea de premiere

Și fanii lui Chelsea nu îl mai au deloc la inimă pe spaniol. De altminteri, cum se poate vedea și în imagine, toți jucătorii de la Chelsea, care au trecut prin dreptul suporterilor la festivitatea de premiere după meci au dat mâna cu fanii, doar Kepa a fost complet ignorat. Pentru actul său de indisciplină ibericul a primit 250.000 euro amendă, salariul său pe o săptămână, insă deși fanii cereau să nu mai fie băgat în poartă Sarri a anunțat că își va păstra locul la meciul cu Tottenham, de miercuri, din campionat.

Kepa a continuat să își torne cenușă în cap, conștientizând că a greșit grav și a spus că această lecție îi va servi toată viața pentru a nu mai repeta vreodată greșeala făcută și că își cere scuze față de întreaga echipă, față de antrenorul Sarri și de Willy Caballero în mod special, dar și față de suporteri, pentru că le-a pricinuit acest mare neajuns.