Fotbal international

Sarri vrea să aducă un star de la Juventus la Chelsea! Cât plătesc londonezii

Autor: Sorin Dumitrescu | 25.05.2018 | 15:49
Sarri vrea să aducă la Chelsea un star de la Juventus. A lucrat cu el un an la Napoli

Maurizio Sarri este tot mai aproape de a semna contractul cu gruparea londoneză patronată de rusul Roman Abramovici şi vrea să aducă la Chelsea un star de la Juventus! Un atacant pe care îl cunoaşte bine şi cu care a lucrat timp de un sezon, mai precis în primul an în care s-a aflat pe banca lui Napoli, 2015-2016.

Cel în cauză este atacantul argentinian Gonzalo Higuain, care a plecat după un an de colaborare cu Sarri la Juventus, sau mai bine zis a fost vândut pe 90 de milioane de euro de patronul Aurelio De Laurentiis. Sarri nu a fost supărat niciun moment pe Higuian, înţelegând situaţia şi i-a păstrat aceeaşi stimă argentinianului, dovadă faptul că acum îl consideră vârful ideal pentru londonezi.

Sarri vrea să aducă un star de la Juventus. Există şi o pistă spre golgeterul Serie A

Situaţia ar conveni de minune torinezilor, care au în intenţie să-l readucă pe spaniolul Alvaro Morata, nimeni altul decât actualul număr 9 de la Chelsea, care nu s-a prea acomodat cu fotbalul englez şi a marcat şi destul de puţine goluri. Preţul lui Higuain nu este de speriat, între 55 şi 60 de milioane euro.

Sarri vrea să aducă la Chelsea un star de la Juventus. Gonzalo Higuain a fost sub comanda lui un an, la Napoli. Sarri îl vede drept cel mai bun atacant pentru Chelsea
Sarri vrea să aducă la Chelsea un star de la Juventus. Gonzalo Higuain a fost sub comanda lui un an, la Napoli

Pipita a refuzat orice comentariu pe această temă, declarând că acum obiectivul fundamental este participarea cu echipa naţională a Argentinei la turneul final al CM din Rusia, unde se speră în câştigarea titlului. Însă Chelsea mai sondează o pistă, tot argrntiniană, unul dintre cei doi golgeteri din Serie A, Mauro Icardi de la Inter. Pentru acesta, în locul “Pipitei” Higuain, Chelsea l-ar da pe Morata, care a costat 80 de milioane euro şi o sumă de 40 de milioane euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!