Life

Sărut discret între Albert și Maria de la Survivor România? Cum au fost surprinși în miez de noapte

Maria Chițu și Albert Oprea de la Survivor România sunt din ce în ce mai apropiați. Cei doi concurenți din Republica Dominicană petrec foarte mult timp împreună, ziua, cât și noaptea.
19.05.2021 | 20:01
Sarut discret intre Albert si Maria de la Survivor Romania Cum au fost surprinsi in miez de noapte
Sărut discret între Albert și Maria de la Survivor România? Cum au fost surprinși în miez de noapte. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au putut observa de-a lungul timpului o apropiere surprinzătoare între cei doi Războinici, care de o perioadă dorm împreună, tânărul mărturisind deschis că o place pe colega de echipă.

Participantul din reality show-ul difuzat la Kanal D nu a negat nicio secundă că între el și Maria Chițu ar fi o legătură, gesturile tandre dându-i de gol tot mai des.

ADVERTISEMENT

Albert și Maria de la Survivor România, apropiere surpriză. S-au sărutat cei doi?

Așa s-a întâmplat și acum când Albert Oprea și Maria Chițu au fost surprinși în miez de noapte extrem de apropiați. Concurenții de la Survivor România dorm îmbrățișați de ceva vreme, ultima filmare arătându-i ca și cum s-ar săruta.

Războinicul pare că îi șoptește ceva la ureche colegei sale, iar apoi pur și simplu o sărută, asta și pentru că nu era nimeni care să-i vadă. Imaginile cu ei nu mai lasă loc de niciun fel de interpretare.

ADVERTISEMENT

Acestea fiind spuse Albert Oprea și Maria Chițu demonstrează că nu sunt numai aliați în timpul probelor de la Survivor România, ci par un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, după cum au dezvăluit colegii lor.

Relația dintre Maria Chițu și Albert Oprea, mărul discordiei de la Survivor România?

Cei doi participanți par mai uniți ca niciodată, în ciuda acuzațiilor care li se aduc din partea celorlalți, Adelina Damian fiind de părere că între Maria Chițu și Albert Oprea este o legătură profundă.

ADVERTISEMENT

„Simbioza dintre ei funcționează foarte bine. Maria stă liniștită că Albert n-o s-o voteze, Albert are și el pe cineva seara lângă el”, spune concurenta.

Pe de cealaltă parte, Albert Oprea este convins că Adelina încearcă să creeze un conflict pe marginea relației pe care o are cu Maria, singura participantă care a venit spre el când toți au încercat să-l țină deoparte.

ADVERTISEMENT

Cred că încearcă un mic conflict cu mine pentru că sunt favoritul publicului și am cel mai mare coeficient din partea publicului…”, declară Albert.

Războinicul de la Survivor România are numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale, despre care spune că știe să-și spună punctul de vedere. Mai mult decât atât, tânărul apreciază că Maria nu ia în calcul spiritul de turmă.

Într-o discuție recentă tânăra l-a numit pe concurent „bărbatul meu”, în timp ce Albert Oprea i-a spus „iubi”, încă o dovadă că între ei există mai mult decât o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT