SĂRUTUL de 100 de parai din FINALA Copei do Mundo!

Un tînăr elegant, în costum negru, cu cravată la fel, primeşte menajerele trimise de o agenţie să facă ordine şi curăţenie în apartamentul său. Le arată calm locuinţa, le spune ce au de...
20.08.2014 | 14:15
SARUTUL de 100 de parai din FINALA Copei do Mundo

Un tînăr elegant, în costum negru, cu cravată la fel, primeşte menajerele trimise de o agenţie să facă ordine şi curăţenie în apartamentul său. Le arată calm locuinţa, le spune ce au de făcut şi ajung la baie. Unde un alt tînăr la fel de elegant tocmai înfăşoară în plastic un… cadavru, cu un cuţit plin de sînge pe chiuvetă. Reacţiile femeilor variază de la „Ce tare eşti! E pe bune?” (!!!) pînă la spray paralizant în faţă şi intervenţia medicilor!

Ce legătură are cu sportul? Autorul farsei amintite este un comediant rus de 22 de ani, Vitali Zdoroveţki, celebru pe net pentru „glumiţele” cu zombi sau „jafuri” de ATM-uri şi care a încercat să-l pupe pe fundaşul german Benedikt Höwedes. Nu oriunde, nu oricînd, ci exact în timpul finalei mondiale din Brazilia! Doar în şort, jambiere şi ghete de fotbal, pictat pe piept cu mesajul „Natural BORN Prankster”, adică „Natural NĂSCUT Farsor”, a fentat vigilenţa oamenilor de ordine (incredibil la la o finală de campionat mondial!!) şi a intrat pe gazon, unde s-a îndreptat glonţ spre Höwedes. A ajuns la el, a fost refuzat, a luat-o la fugă, a fost placat de un steward şi a aterizat super-spectaculos, direct în… cap!

port_1vitaly_620x349_95606400

 

 

 

nebunu

0

1

2

 

4

 

5

A fost apoi preluat de poliţia braziliană, care l-a „terminat”: i-a dat o amendă „uriaşă” de 100 (o sută!) de dolari şi i-a mai dat ceva… i-a dat drumul după cîteva ore! Beneficiile sale ulterioare au fost invers proporţionale cu pedeapsa financiară: şi-a făcut aproape 300.000 de noi fani pe Facebook şi 100.000 de urmăritori pe Twitter!

Tags: