Life

Sărutul care a scandalizat casa Puterea dragostei! Unul dintre băieți a tunat și fulgerat în culise

22.03.2021 | 17:30
Sarutul care a scandalizat casa Puterea dragostei Unul dintre baieti a tunat si fulgerat in culise
ADVERTISEMENT

Casa Puterea dragostei e măcinată de o nouă controversă. Sărutul dintre Maria și Romeo a tulburat apele în locuința concurenților din Istanbul, acest moment tandru fiind intens dezbătut de toată lumea. De ce l-a sărutat Maria cu adevărat pe Romeo?

Marinescu s-a simțit destul de ofensat de faptul că fosta lui parteneră și cel mai bun prieten al său l-au trădat, protagonizând un sărut care a inflamat spiritele în acest reality-show.

ADVERTISEMENT

Cristi nu a fost destul de convingător în ochii celorlalți, cea mai vehementă în ceea ce-l privește fiind Alexandra, care i-a spus că joacă teatru.

Sărutul care a scindat casa Puterea dragostei

Alexandra a dezvăluit că în weekend Marinescu se înțelegea foarte bine cu Romeo, iar din momentul în care a început înregistrarea emisiunii lucrurile au luat-o razna, acuzându-l pe Cristi că nu este sincer în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

„Vii aici cu teatru ieftin. Hai lăsați!”, a vociferat Alexandra, pe care Marinescu nu a reușit să o convingă.

Romeo a fost extrem de deranjat și el pentru că în toată această poveste, care nu-l privește absolut deloc, a intervenit și Alex și a răbufnit în culise.

ADVERTISEMENT

Maria: „Nu am vrut să-i demonstrez nimic lui Marinescu”

„Se bagă peste tot de azi dimineață. Faceți-vă emisiunea cu Alex, eu m-am retras”, a declarat Romeo după ce s-a retras din casă pentru a se liniști.

Alex i-a spus Mariei că l-a sărutat pe Romeo ca să îi demonstreze lui Marinescu faptul că nu are niciun prieten adevărat în casă sau chiar pentru a-l face gelos, însă moldoveanca a negat această teorie.

ADVERTISEMENT

„Nu am vrut să-i demonstrez nimic, Alexandru! Mamă, ce filme îți dai!”, i-a spus Maria lui Alex.

Misterul a rămas în aer. Concurenții și nici telespectatorii nu-și pot explica de ce l-a sărutat Maria pe Romeo, majoritatea crezând că blondina a vrut să-l facă gelos cu orice preț pe Marinescu, de care s-a despărțit nu de mult timp. La rândul lui, Marinescu s-a arătat destul de ofticat, chiar dacă a încercat să pară puternic în fața celor doi.

ADVERTISEMENT