Sporturi

Sascha Bajin și-a găsit un nou angajament! Va antrena o jucătoare care a învins-o de trei ori pe Halep!

15.04.2019 | 22:14
Sascha Bajin sia gasit un nou angajament Va antrena o jucatoare care a invinso de trei ori pe Halep

Sascha Bajin, antrenorul alături de care Naomi Osaka a câștigat US Open și Australian Open, ajungând totodată numărul 1 în circuitul WTA, și-a găsit un nou angajament după despărțirea de sportiva din Japonia.

Sascha Bajin și-a găsit un nou angajament

Lumea tenisului a fost șocată în luna februarie, când Naomi Osaka a anunțat rezilierea contractului cu Sascha Bajin, mai ales că japoneza obținuse cele mai mari performanțe din carieră alături de antrenorul neamț.

Presa internațională a speculat că Bajin s-ar fi aflat în cărți inclusiv pentru a o pregăti pe Simona Halep, însă zvonurile nu s-au adeverit, iar în cele din urmă Simona și-a găsit un alt antrenor după scurta sa aventură profesională cu belgianul Van Cleemput. Între timp, și Bajin și-a găsit un angajament, urmând a o pregăti pe Kristina Mladenovic, locul 66 WTA. Anunțul a fost făcut chiar de franțuzoaică prin intermediul rețelelor de socializare:. “Sunt foarte bucuroasa sa va anunt noua mea colaborare cu Sascha Bajin”, a scris frantuzoaica pe Twitter.

Kristina Mladenovic a invins-o de trei ori pe Simona Halep
Kristina Mladenovic a invins-o de trei ori pe Simona Halep

Mladenovic va fi una dintre adversarele fetelor noastre în duelul Franța – România, programat weekend-ul viitor, în semifinalele FED Cup. România pornește drept favorită la calificare, chiar dacă confruntarea va avea loc în deplasare. Deși are multe jucătoare prezente în TOP 100 WTA, Franța nu are nicio sportivă de nivelul Simonei Halep. Chiar și așa, Mladenovic, care e mai slab clasată decât Simona cu 64 de locuri în ierarhia WTA, are 3-2 la confruntările directe cu Halep.

Simona a declarat însă că triumful la FED Cup reprezintă marele său obiectiv pentru 2019, iar racheta numărul 1 din echipa noastră a demonstrat prin fapte la disputa cu Cehia, când le-a învins atât pe Siniakova, cât și pe Pliskova. România s-a calificat în semifinale după o absență de 46 de ani. În cealaltă semifinală se întâlnesc Australia și Belarus.