Life

Cine sunt concurenţii care au ajuns în finala SuperStar, de la Pro TV / Update

Șase tineri se luptă în ultima semifinală a emisiunii ”SuperStar România” pentru un loc în marea gală live de la Pro TV. Ei sunt tinerii care aspiră la premiul în valoare de un milion de lei, din finală.
11.12.2021 | 00:15
Șase tineri, pe scena SuperStar de la Pro TV. Sursă foto: Pro TV
ADVERTISEMENT
10-12-2021
22:17

Finaliştii SuperStar România 2021

În marea finală a concursul difuzat de Pro TV au ajuns: Alessandro Mucea, Romina Apostol, Alexandru Precup și Maria Jugănaru.

Mai este doar o semifinală a emisiunii-concurs de muzică de la Pro TV. Vineri seara, de la 20:30, pe Pro TV, șase concurenți se vor duela pentru un loc în marea finală.

Șase concurenți se luptă pentru un loc în finala SuperStar

După două ediții live în cadrul cărora au ieșit complet din zona lor de comfort, dar au și fostul la mâna publicului, românii find cei care le decid parcursul în competiție, prin votul online sau telefonic, acum a venit momentul în care este musai să scoată la înaintare tot talentul pe care-l au.

ADVERTISEMENT

După ce au trecut de preselecții, au convins publicul că merită să ajungă în semifinale, acum, din cei șase concurenți doar patru au bilet spre marea finală.

Cu zâmbetul pe buze și cu multe emoții la purtător, Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie și Romina Apostol, pentru că sunt la un pas de a bifa cea mai importantă reușită din cariera lor, vor urca vineri seara, 10 decembrie, pe scena ”SuperStar”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

După prestațiile lor din această seară, visul de a ajunge un mare artist al României va continua doar pentru patru dintre ei. Telespectatorii emisiunii își vor vota favorții prin sms, la numărul 1264 sau online pe voteazasuperstar.protv.ro.

Finala show-ului are loc pe 17 decembrie 2021

Astfel, după ce Theo Rose, cea care se află la cârma emisiunii, va da ”Start vot”, românii vor decide cine va fi cu un pas mai aproape de a ajunge în posesia premiului în valoare de un milion de lei, dar și cine va primi titlul de ”superstarul” României.

ADVERTISEMENT

După emisiunea live de astăzi, pe 17 decembrie urmează să se dea bătălia între cei patru norocoși. Atunci va fi desemnat și marele câștigător al finalei show-ului de talente. Emisiune prin care au trecut, de la audiții, nu mai puțin de 32 de români dornici să își afirme talentul și să câștige premiul cel mare.

Theo Rose, despre rolul de prezentatoare la Pro TV

Theo Rose s-a alăturat producției postului din Pache Protopopescu imediat ce în cadrul show-ului s-a dat startul galelor live.

ADVERTISEMENT

Vedeta a intrat în rolul prezentatorului, dar a și fost desemnată să îi încurajeze pe concurenții ajunși în semifinale show-ului pentru a face show și a impresiona cu vocea lor.

“O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am.

Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată. Că îmi trăiesc visul în prime-time la TV. Că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor. Și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”, a declarat Theo Rose.

ADVERTISEMENT
Tags: