News

Șase copii aflați în tabără la Cheia acuză stări de rău. Intervin mai multe ambulanțe

Șase copii aflați în tabără la Cheia acuză stări de rău, iar mai multe ambulanțe au sosit la fața locului.
05.08.2021 | 13:04
Sase copii aflati in tabara la Cheia acuza stari de rau Intervin mai multe ambulante
ADVERTISEMENT

Copiii au vârste cuprinse între 6 și 12 ani și se aflau în tabără în momentul în care au început să se simtă rău. De asemenea, și însoțitoarea lor a acuzat stări de rău.

Șase copii aflați în tabără la Cheia acuză stări de rău

Cei mici, dar și însoțitoarea lor, acuzau dureri de cap, dureri abdominale şi stări de greaţă. Informați a fost transmisă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

ADVERTISEMENT

Trei ambulanțe au fost trimite la fața locului, pentru a evalua toate persoanele care acuzau stări de rău. “În aceste momente sunt evaluaţi medical şi urmează să vedem dacă vor merge la spital”, a transmis ISU Prahova.

Până la urmă, niciunul dintre aceștia nu a dorit să fie transportat la spital. Au fost evaluați la fața locului șase copii, dar și un adult, dar starea lor nu era atât de rea încât să aibă nevoie de îngrijiri în spital.

ADVERTISEMENT

”Șase copii, cu vârste cuprinse între șase și 12 ani, împreună cu însoțitoarea acestora, au manifestat dureri de cap, de burtă și stări de greață.

Este un medic la locul evenimentului împreună cu mai multe echipaje de la SMURD și SAJ Prahova.

Aceștia au fost evaluați medical însă au refuzat transportul la spital”, au mai transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

Aceștia se aflau într-o tabără și erau cazați în localitatea Cheia, în județul Prahova.

Alți opt elevi au ajuns la spital, tot dintr-o tabără

Situația aceasta a fost una mai fericită, pentru că minorii nu au avut nevoie să meagră și la spital, cum s-a întâmplat într-un alt caz, din anul 2016.

Atunci, opt copii au ajuns pe mâna medicilor, după ce au făcut toxiinfecție alimentară. Elevii se aflau în tabără în Mediaș, județul Sibiu și au ajuns la spital din cauza stării lor de rău.

ADVERTISEMENT

Totuși, lucrurile putea fi mult mai grave și în acest caz, având în vedere că în tabăra respectivă se aflau atunci 39 de elevi, toți din București. Elevii au mâncat, cel mai probabil, niște alimente care nu mai erau bune.

Nici copiii din Grecia nu o duc prea bine în tabără, pentru că incendiile de acolo le-au determinat pe autorități să îi ia pe minori de acolo și să îi ducă undeva unde să fie luați de părinți, acasă.

ADVERTISEMENT
Tags: