News

Șase copii, intoxicați cu clor în piscina unui hotel din Mamaia. Vinovații s-au ales cu dosare penale

Incident șocant la Mamaia. Șase copii au ajuns de urgență la spital, după ce au făcut baie în piscina hotelului unde erau cazați.
25.06.2021 | 17:57
Sase copii intoxicati cu clor in piscina unui hotel din Mamaia Vinovatii sau ales cu dosare penale
ADVERTISEMENT

Șase copii au ajuns de urgență la spital pe litoral. Micuții cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani s-au intoxicat cu clor, după ce au făcut baie în piscina unui hotel din Mamaia Nord.

Polițiștii au deschis în acest caz un doar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Șase copii, intoxicați cu clor în piscina unui hotel din Mamaia

Un incident incredibil a avut loc în Mamaia Nord. Șase copii au acuzat dureri de gât și stări de vomă după ce au făcut baie în piscina unui hotel  din Mamaia Nord. Se pare că ar fi vorba despre Alezzi.

Cel mai mic are 3 ani, iar cel mai mare 9 ani. Părinții au chemat salvarea în jurul orei 13.45.  Micuții erau conștienți și după ce au primit îngrijiri medicale la fața locului au fost transportați la Spitalul Județean din Constanța.

ADVERTISEMENT

Medicii au stabilit că cei șase copii s-au intoxicat cu clorul din piscina hotelului. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, în acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Caz șocant în Brașov

O tragedie cumplită a avut loc în județul Brașov, în luna mai. Trei fetițe au murit intoxicate cu o substanță toxică folosită doar la animale.

ADVERTISEMENT

Pentru că aveau păduchi, mama a hotărât să le spele cu substanța toxică fără să-și dea seama că gestul său va duce la o adevărată tragedie.

Două fetițe au murit până la ajungerea ambulanței. A treia a fost transportată la spital, dar nu a putut să mai fie salvată.

ADVERTISEMENT

“Au venit părinţii cu copiii în braţe. Copiii erau în stop cardio-respirator. Faptul căau fost în mediu închis, iar copiii erau cu părul ud, îmbibat în soluţie, a contat enorm, din păcate”, spunea medicul Elena Năpar pentru Observator.

Un alt caz a avut loc la Iași. Doi frați au murit intoxicați cu otravă de șobolani. Cea care a pus otrava a fost chiar mama micuților, fără să bănuiască nicio secundă că aceasta ar emana vapori care le pot dăuna micuților.

Cei doi copii, unul de 3 ani și altul de doar 1 an au fost duși al spital, dar nu au mai putut fi salvați.

ADVERTISEMENT