Fotbal intern

Şase jucători transferaţi de la FCSB! Cu cine au semnat

04.08.2018 | 12:21
Sase jucatori transferati de la FCSB Cu cine au semnat

Şase jucători transferaţi de la FCSB! Vicecampioana României a renunţat la şase jucători în această vară, iar toţi vor evolua la aceeaşi echipă.

FCSB a împrumutat şase jucători. Vlad Mihalcea, Ovidiu Horsia, Robert Ion, Mihailo Mitrov, Alexandru Nicola şi Alexandru Dinu au fost daţi sub formă de împrumut la FC Clinceni, echipă care evoluează în eşalonul secund. Cel mai cunoscut dintre jucătorii care au plecat de la “roş-albaştri” este Mihalcea, jucător căruia Gigi Becali i-a stabilit o clauză de 50.000.000 de euro!

Şase jucători transferaţi de la FCSB

A fost scandal cu plecarea lui Mihalcea înainte ca FCSB să se înţeleagă cu cei de la Clinceni. FC Voluntari l-a avut la antrenamente pe jucător, după care ilfovenii au renunţat la acesta şi Mihai Stoica i-a criticat pentru modul în care au procedat: “Nu mă mai ocup de transferuri. Dacă mă ocupam, nu permiteam ca un jucător de la Steaua să mearga în probe. Mihalcea a fost împrumutat la Voluntari fără să fie făcute actele. Până să se facă, cei de acolo au renunţat la el. Oamenii nu s-au ţinut de cuvânt”, a spus Stoica, după ce a aflat că FC Voluntari nu-l vrea pe Mihalcea”, a fost declaraţia lui Meme Stoica.

Tot la capitolul plecări de la FCSB intră şi Constantin Budescu, vândut la Al Shabab, echipă la care a mers şi Valerică Găman. Au mai părăsit pe FCSB şi Denis Alibec, vândut la Astra Giurgiu, Cristi Tănase, care a semnat cu Eskisehirspor, Toma Niga a fost împrumutat la AFC Hermannstadt, Gabriel Simon a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi, iar Vlad Achim şi Ionuţ Larie au fost cedaţi la Tobol Kostanay, respectiv FC Viitorul.

Pleacă şi Daniel Benzar

Pe lângă cei şase jucători plecaţi în eşalonul secund, şi Daniel Benzar va pleca de la echipă, după ce Gigi Becali i-a promis lui Ioan Andone că îl va ceda la FC Voluntari dacă îşi va lua atacant, iar Raul Rusescu tocmai ce a semnat cu FCSB.

“Benzar, săracul, a vrut să dea şi el un gol. A zis că “şi aşa mă dă la Voluntari, măcar să dau un gol în cupele europene”. Să vedem ce se va întâmpla cu el. E în funcţie de ce atacant vom lua. Eu cred în Benzar şi îl dau pentru că trebuie sa joace. Nu îl dau pentru că nu îl vreau, ci pentru că el are nevoie de meciuri în picioare”, a declarat Gigi Becali.

Şase jucători transferaţi de la FCSB! Daniel Benzar pleacă şi el. Jucătorul FCSB se bucură după golul cu Rudar
Şase jucători transferaţi de la FCSB! Daniel Benzar pleacă şi el

“Am fost la Gigi de mai multe ori pentru împrumutul lui Daniel Benzar. A spus că mi-l dă dacă reușește să îl cumpere pe Andrei Cristea. Eu i-am spus că în acest moment e cel mai potrivit vârf pentru FCSB. Nu cred ca un jucător de afară ar face faţă presiunii. Nu sunt atacanți în acest moment în Liga 1 Betano care să poată juca ca un număr 9. În afară de Cristea și Blănaru nu cred că poate altcineva să se integreze la FCSB în poziția lui Gnohere”, a spus Ioan Andone la un post de televiziune.

Fratele mijlocaşului, Romario Benzar, salută împrumutul lui Daniel la echipa din Ilfov. “Mă bucur că a venit Rusescu, el a mai jucat aici. Mă bucur pentru el că a marcat, îmi doresc să rămână aici, dar el are nevoie să joace şi dacă ar merge la Voluntari ar fi un pas înainte”, a spus Romario.

Şase jucători au plecat de la FCSB la FC Clinceni şi alţi nouă jucători au mers la alte echipe.