Sport

Șase meciuri atent analizate și un bilet de cotă 31, cu care vrem să te dăm pe spate!

După un debut de competiție cu ceva bătăi de cap pentru favoriți, mai ales pentru Manchester United, avem din nou o zi plină în Champions League!
15.09.2021 | 14:19
Sase meciuri atent analizate si un bilet de cota 31 cu care vrem sa te dam pe spate
Șase meciuri atent analizate și un bilet de cotă 31, cu care vrem să te dăm pe spate!
ADVERTISEMENT

Pentru pariorii adevărați, am analizat pe toate părțile 6 meciuri, pentru o cotă spectaculoasă de 31, dar avem și o super-promoție la SUPERBET!

Manchester City – RB Leipzig

Gazdele trec printr-o perioadă fabuloasă, cu un start de sezon fără greșeală. În plus, Guardiola îi are la dispoziție din primul minut și pe Foden și pe De Bruyne, menajați în deplasarea de la Leicester, câștigată de “cetățeni” cu 1-0.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, nemții  vin după catastrofa cu Bayern, din ultima etapă, un 1-4 care atârnă greu în moralul elevilor lui Jesse Marsch. Nu este exclus ca antrenorul să schimbe ceva în modulul de joc al echipei, în banda stângă să apară Angelino, fost jucător la City, iar în partea opusă Klostermann sa-i ia locul lui Mukiele. Pentru a repara găurile din apărare, Haidara va fi titularizat din primul minut.

Se anunță un meci care se va juca într-un singur sens, iar pentru o cotă mai bună vom miza că gazdele vor marca în ambele reprize. 

ADVERTISEMENT

Club Brugge – PSG

Încă de duminică, presa din Franța insistă pe aceeași știre. “Mbappe, Neymar și Messi vor juca împreună din primul minut!”. Pochettino l-a recuperat și pe Paredes, dar nu se poate baza pe Di Maria, suspendat. Râmăn  la “infirmerie”, Verratti, Kurzawa și Sergio Ramos, iar Navas revine între buturi, după ce Donnarumma a debutat etapa trecută în campionat, 4-0 cu Clermont Foot.

Spectacolul este așadar garantat, iar victoria PSG-ului și un interval de 2-6 goluri în meci este o opțiune perfectă pe biletul nostru. 

ADVERTISEMENT

Besiktas – Borussia Dortmund

Un meci cu scântei dar și goluri multe se anunță în Turcia. Dortmund cu Rose pe bancă marchează mai mult decât în startul de sezon precedent, (13 goluri în 4 jocuri), dar pe de altă parte încasează la fel de mult (12, dacă luăm în considerare și Supercupa cu Bayern). Nemții au și o listă lungă de indisponibili, cu Zagadou, Emre Can și Reya, accidentați, Thorgan Hazard și Schultz incerți. Campioana Turciei nu este un adversar de luat la preț de matineu. Elevi lui Sergen Yalcin au trei victorii în primele trei etape și s-au întărit serios cu Pjanic și Batshuayi, ultimul aflat într-o formă excelentă. Vor lipsi în schimb Alex Texeira și Vida, două nume importante în angrenajul lui Yalcin.

Chiar dacă pare favorită, victoria lui Dortmund este un pariu riscant. Pe de altă parte, cu Reus, Halland și Malen în atac, și având în față o echipă care nu refuză jocul, Borussia marchează minim două goluri în meci pare să fie pariul cel mai safe la acest meci. 

ADVERTISEMENT

Sporting – Ajax

Două absențe importante pentru Sporting. Coates, suspendat, dar mai ales Pote, atacantul care a marcat 23 de goluri sezonul trecut, contribuind decisiv la câștigarea campionatului. În față, antrenorul Ruben Amorim va avea însă la dispoziție tridentul spectaculos Jovane, Paulinho, Nuno Santos.

Ajax are bătăi de cap în poartă. Onana este în continuare suspendat pentru doping, iar “bătrânul” Stekelenburg are șase mici să fie recuperat până la ora jocului. Între buturi ar putea intra Pasveer, un alt…”bunic” de 37 de ani. În față va juca toată artileria grea a lăncierilor, în frunte cu bombardierul Haller.

Ne așteaptă un meci echilibrat, iar ambele echipe marchează este alegerea noastră la acest meci. 

Sheriff Tiraspol – Șahtior Donețk

Meciul debuturilor absolute în Champions League. Moldovenii au făcut istorie, calificându-se în premieră în Liga Campionilor, iar la oaspeți, fostul jucător al lui CFR Cluj, italianul Roberto De Zerbi va asculta și el, pentru prima dată celebrul imn al competiției continentale intercluburi nr 1 din lume.

Experiența mai mare și lotul superior valoric al ucrainenilor nu lasă loc de surprize la acest meci, dar 1.72, cota pentru ca Șahtior să nu piardă, iar în meci să se marcheze minim 2 goluri, ni se pare cea mai bună opțiune posibilă!

Inter – Real Madrid

Un thriller deja clasic al Ligii Campionilor, meciul din această seară va fi totodată și un examen intermediar pentru cei doi antrenori, pentru a vedea unde sunt, după ce ambii au preluat echipele în vară. Inter a făcut jumătate de pas fals etapa trecută, 2-2 la Sampdoria, iar Real a câștigat mai greu decât o arată scorul, 5-2 cu Celta Vigo, după ce oaspeții au condus de două ori.

Italienii nu au mari probleme de lot, doar Sensi este accidentat. Simone Inzaghi va folosi același 3-5-2 clasic, cu ceva dubii în privința titularilor de pe cele două benzi laterale, dar și al celui de-al doilea atacant care va face cuplu cu Lautaro Martinez, Coreea sau Dzeko?

Ancelotti are mari bătăi de cap în compartimentul defensiv, mai ales la postul de fundaș stânga, acolo unde l-a pierdut pe Marcelo (întindere musculară) și unde va fi forțat cel mai probabil Alaba, și el  însă cu probleme medicale.

Dacă ținem cont de problemele Realului în apărare, dar și de forma foarte bună a atacanților din cele două echipe, un GG pare cea mai corectă opțiune de pariere pentru acest joc. 

Liverpool – AC Milan

După evoluția convingătoare în victoria cu Lazio, Ibrahimovic abia aștepta acest meci. Din păcate, din cauza unei probleme la tendonul lui Achile, Zlatan va vedea jocul acasă, la TV. În locul său va intra Rebic, care va face copie în atac cu Giroud abia revenit după ce s-a vindecat de COVID. Și Tonali este incert, dar Milan se va duce să se bată în “duelul diavolilor” de pe Anfield.

Klopp are tot lotul la dispoziție, mai puțin puștiul Elliot, victima unei accidentări urâte, etapa trecută la Leeds.

Liverpool nu poate pierde acest meci, dar având în vedere startul bun de sezon al milanezilor, vom merge pe un pariu la siguranță, 1x și minim 2 goluri în meci. 

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Dacă vrei să joci și tu acest bilet, profită de oferta SUPERBET!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație! În plus, venim și cu o ofertă spectaculoasă pentru voi!

ADVERTISEMENT