News

Șase persoane, dintre care trei copii, au ajuns la spital în urma unui accident produs în Ialomița

Șase persoane, dintre care trei copii, au ajuns duminică la spitalul din Slobozia în urma unui accident produs în localitatea Andrășești, județul Ialomița
05.06.2022 | 18:42
Sase persoane dintre care trei copii au ajuns la spital in urma unui accident produs in Ialomita
Accident cu șase răniți produs în Ialomița. Sursa foto: Obiectiv.net
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a produs duminică după-amiază în localitatea Andrășești, județul Ialomița, șase persoane, dintre care trei copii, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Accident grav în Ialomița

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.45, în localitate Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa, fiind implicate două autoturisme, iar din imaginile de la fața locului pare să fi fost vorba de un impact din lateral.

ADVERTISEMENT

În urma impactului au rezultat şase victime, trei adulţi şi trei copii minori, conştiente, cooperante şi neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei, a transmis ISU Ialomița.

Toate cele şase victime fiind preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru investigaţii medicale suplimentare.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, la locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, în sprijin trei echipaje ale SAJ Ialomiţa.

Zi cu accidente pe șosele din România

Duminică dimineața, la kilometrul 207 al drumului național Deva-Haţeg, în apropierea localităţii Tâmpa, judeţul Hunedoara, un motociclist și-a pierdut viața în urma unui accident în care a fost implicat un alt autoturism.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, „motociclistul şi autoturismul se deplasau în aceeaşi direcţie de mers. Se pare ca motociclistul, din judeţul Alba, nu mai putut evita impactul şi a lovit autoturismul în partea stânga – spate, în momentul în care cel aflat la volan se încadrase pentru a vira stânga, spre localitatea Tampa”.

Motociclistul și-a pierdut viața în urma impactului, medicii sosiți la fața locului declarând decesul acestuia după ce au încercat resuscitarea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Tot în cursul zilei de duminică, în județul Galați, două persoane au ajuns la spital în urma impactului dintre un autoturism și o autoutilitară.

După primele verificări, poliţiştii au stabilit că în accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, care circulau în aceeaşi direcţie, şi care, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, au intrat în coliziune. În urma accidentului, au fost răniţi şoferului autoturismului, un bărbat de 50 de ani, şi o femeie care călătorea cu acesta.

Inspectoratul de Poliție al Județului Galați a transmis că duminică un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Galați, a fost reținut după ce a fost depistat cu o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără permis.

ADVERTISEMENT