News

Șase vietnamezi reținuți pentru lipsire de libertate. Victima, un conațional, le datora bani

Șase persoane, originare din Vietnam, sunt acuzate de polițiști că și-ar fi sechestrat un conațional. Acesta le-ar fi datorat o sumă importantă de bani.
18.12.2021 | 09:19
Sase vietnamezi retinuti pentru lipsire de libertate Victima un conational le datora bani
Un bărbat din Vietnam își acuză 6 conaționali de violențe și răpire. Credit foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Polițiștii Direcției Generale a Municipiului București au realizat o serie de percheziții în cazul unor acuzații de violență și lipsire de libertate aduse împotriva unui grup de șase bărbați din Vietnam care lucrează în România.

În acest moment, cei șase sunt reținuți de polițiști. Din primele informații făcute publice în acest dosar, aceștia au mers în județul Olt, unde au agresat un conațional care le datora bani.

ADVERTISEMENT

Ulterior, explică polițiștii, bărbații și-au adus victima în București, unde au sechestrat-o într-o locuință. De asemenea, au continuat abuzurile împotriva datornicului. După câteva zile, sechestratul a reușit să scape și să se adreseze polițiștilor. Pe lângă acuzațiile de lipsire de libertate și lovire, cei șase mai sunt acuzați și de șantaj, notează știripesurse.

“În data de 16 decembrie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în București, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, șantaj și lovire sau alte violențe”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Ancheta se întinde pe mai multe luni

Bărbatul agresat s-a prezentat la Secția 7 Poliția la finalul lunii noiembrie. Acesta nu se afla într-o stare fizică sau psihică bună și a explicat polițiștilor că a fost agresat de un grup format din șase conaționali.

Acesta le-a explicat polițiștilor faptul că abuzurile la care a fost supus au avut loc în decursul lunii octombrie. Date fiind gravitatea faptelor relatate de către bărbatul vietnamez, cazul acestuia a fost transferat către Serviciul Investigații Criminale Sector 2.

ADVERTISEMENT

Ancheta desfășurată de către Serviciul de Investigații a dus la identificarea a șase cetățeni străini ca potențiali atacatori.

Dat fiind faptul că probatoriul anchetatorilor a demonstrat că poate exista o presupunere rezonabilă de producere a acuzațiilor aduse către bărbatul vietnamez a fost decisă emiterea a două mandate de percheziție.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din București au efectuat perchezițiile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Verificările realizate de către oamenii legii au dus la descoperirea unor arme albe și a unei sume 15.000 de lei.

Pe baza acuzațiilor aduse și a dovezilor ridicate de la locul celor două percheziții, autoritățile române au decis arestarea celor șase bărbați acuzați de violențe împotriva unui conațional.

Cercetările viitoare  în această speță vor fi continuate de către Serviciul Investigații Criminale al Poliției Sectorului 2, instituția care a înaintat primul rechizitoriu în acest caz.

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat...
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat la bani
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și...
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute de mii de euro pentru a rezolva probleme în justiție
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă