Life

Şase zodii care pot fi lovite de neşansă până la finalul acestei luni. Balanţele trebuie să aibă grijă

Astrologii au făcut anunțul, șase semne zodiacale ar putea avea parte de ghinion până la finalul acestei luni. Balanțele trebuie să fie precaute.
17.10.2022 | 22:38
Sase zodii care pot fi lovite de nesansa pana la finalul acestei luni Balantele trebuie sa aiba grija
Șase zodii pot lovite de neșansă până la sfârșitul lunii. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Specialiștii în astrologie au consultat astrele și au ajuns la concluzia că șase semne zodiacale ar putea fi lovite de ghinion până la sfârșitul lunii octombrie. E necesar ca nativii Balanță să fie precauți.

Balanțelor, atenție! Șase zodii riscă să fie lovite de neșansă până la sfârșitul lunii

În timp ce unele zodii primesc vești bune din partea astrologilor, altele primesc avertismente. Până la finalul lunii octombrie, multe lucruri se pot schimba, iar anumiți nativi vor ajunge în situații mai puțin plăcute, loviți de neșansă.

ADVERTISEMENT

Berbec

Aceasta este o lună aglomerată din punct de vedere astrologic. Încearcă să petreci mai mult timp cu partenerul de viață dacă nu vrei ca acesta să se simtă neglijat și să apară chiar discuții despre separare. Ceva ce ai preferat să ascunzi sub covor se poate să iasă la iveală și să-ți scape de sub control.

Taur

Chiar dacă nu-ți face plăcere, situațiile în care ajungi te-ar putea determina să schimbi câteva lucruri în rutinele tale. În plan amoros, pasiuni ascunse ar putea apărea, dar trebuie să analizezi și să deduci de unul singur dacă sunt sau nu benefice.

ADVERTISEMENT

Rac

Luna aceasta a fost cu siguranță una interesantă pentru tine. Ești axat pe progres, dar acesta ar putea fi îngreunat de unele fenomene astrologice. Accentul cade pe zona de casă și familie, unde lucrurile devin agitate și ai putea simți nevoia să te îndepărtezi de tot ce se întâmplă.

Totuși, dacă simți nevoia să discuți despre ceea ce te frământă, evită să acționezi impulsiv, pentru că riști conflicte inutile

ADVERTISEMENT

Balanță

Dacă ai în plan călătorii, atunci e necesar să știi că acestea ar putea fi amânate și oricât de mult ai vrea să fie altfel, totul este încetinit. Mai emoțional decât de obicei în această perioadă, relațiile tale cheie ar putea avea de suferit dacă nu te temperezi.

Discuțiile mărunte s-ar putea transforma în certuri în adevăratul sens al cuvântului. Eclipsa de Soare care are loc pe 25 ar putea reprezenta pentru tine un moment de cotitură care să te facă să iei o decizie care ți-ar putea schimba radical perspectivele financiare.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Chiar și lucrurile mărunte încep să te irite și ai putea să te aprinzi cu ușurință. Dacă asta se întâmplă, caută mijloace să te calmezi, altfel vei avea și mai multe de rezolvat.

Nu este un moment bun să începi proiecte noi, chiar dacă îți dorești. Preocupă-te de ceea ce ai pe cap chiar acum, mai ales că nici în plan amoros viitorul nu este așa roz. Ritmul în care se dezvoltă o relație încetinește și ar putea apărea neînțelegeri.

Vărsător

Tu și cei din jurul tău ați putea fi tensionați și situațiile alteori nesemnificative să se transforme în certuri. De altfel, te simți stors de energie, iar imaginația este la minimum, ceea ce te-ar putea afecta, mai ales dacă activezi în domeniul artei.

 

ADVERTISEMENT