Life

Şase zodii cu succes în dragoste în 2023. Leii simt din nou fiorii pasiunii

Șașe zodii care vor avea succes în dragoste în anul care urmează. Soarta le va surâde, inclusiv Leilor, care vor simți iar fiorii pasiunii.
09.11.2022 | 22:33
Sase zodii cu succes in dragoste in 2023 Leii simt din nou fiorii pasiunii
Cine sunt nativii cu succes în dragoste în 2023. Sursa foto: foxi.ro
ADVERTISEMENT

Anul 2023 aduce multe surprize nativilor. Unii dintre ei își vor găsi sufletul pereche și vor trăi din nou momente unice alături de partener.

Șase zodii care își vor găsi sufletul pereche în 2023

Iată un top șase al zodiilor care vor avea succes pe plan sentimental în 2023. Află din rândurile de mai jos dacă te numeri printre ele.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Săgetătorii își vor găsi iubirea în mod neașteptat. Se va întâmpla la un eveniment, iar dragostea care se va înfiripa va fi una puternică.

Vărsător

Vărsătorii s-ar putea împăca cu un fost partener, față de care încă mai au sentimente profunde. Se vor simți în al nouălea cer și vor face tot posibilul să nu-i mai dea drumul persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Vor încerca, cei care au fost infideli anterior, să-și repare greșeala și să demonstreze că în prezent sunt total schimbați.

Pești

Peștii vor cunoaște adevărata dragoste. Vor învăța ce înseamnă să iubești cu sinceritate și să fii loial unei persoane dragi.

ADVERTISEMENT

Se vor implica foarte mult în noua relație și vor da dovadă de un partener pe care mulți și l-ar dori. Situația va fi una foarte roz pentru Pești, din punct de vedere sentimental, în 2023.

Taur

Taurii vor găsi în cele din urmă un partener pe măsura lor. După multe dezamăgiri, în sfârșit soarta le va surâde și lor.

ADVERTISEMENT

Sentimentele vor fi atât de profunde, încât se poate lăsa chiar cu cereri în căsătorie. Astfel, schimbările vor fi foarte mari pentru ei.

Leu

Leul va reuși și el să-și găsească un partener așa cum a visat. Va petrece clipe romantice alături de acesta și vor călători foarte mult.

Clipe unice se anunță pentru Lei, iar în noua relație vor pune foarte mult suflet și se vor implica foarte mult. Toți cei din jur vor fi uimiți de cât de bine le va merge.

Scorpion

Scorpionilor le va fi făcută cunoștință cu o persoană de care se vor îndrăgosti iremediabil. Vor încerca să o cucerească și nu va fi o misiune ușoară.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși