Life

Şase zodii sub protecţia lui Dumnezeu în Săptămâna Luminată. Fericire mare pentru ele

Șase zodii se vor afla sub protecție divină în Săptămâna Luminată, cea care cuprinde a doua zi de Paște, Cine sunt norocoșii zodiacului european? Ce lucruri bune vor veni pentru ei?
24.04.2022 | 08:21
Sase zodii sub protectia lui Dumnezeu in Saptamana Luminata Fericire mare pentru ele
Șase zodii sunt protejate de Dumnezeu în Săptămâna Luminată. Foto: timesnownews.com
ADVERTISEMENT

Pentru șase zodii, săptămâna de după Paște va fi una cu adevărat luminată! Este vorba despre 6 nativi care vor simți pe propria lor piele ce înseamnă protecția divină.

Cele șase zodii care sunt sub protecția lui Dumnezeu în Săptămâna Luminată

Racii pornesc într-o nouă etapă a vieții lor, una destul de fructuoasă, plină de evenimente care mai de care mai promițătoare. Principiile de la care nu s-au abătut încă de anul trecut se pare că au fost cele corecte.

ADVERTISEMENT

Vor culege roadele credințelor lor și a muncii pe care au depus-o ca să le fie bine. Nativii de apă vor simți protecția divină mai ales în zilele de 25, 28 și 30 aprilie 2022, atunci când vor primi niște răspunsuri favorabile legate de bani.

Pe lista zodiilor protejate se află și Fecioarele. Nativii de pământ vor trece prin tot felul de stări, își vor pune tot felul de dileme, iar Dumnezeu le va da răspunsurile căutate în forme cât mai mistice cu putință.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor prinde mai multă încredere în ele în luna mai, una care va debuta fix în Săptămâna Luminată. Au de făcut o serie de reparații la nivel spiritual, iar ele vor produce o stare de bine, o stare de liniște, de împlinire sufletească pe care nu au mai trăit-o niciodată.

Nici Scorpionii nu sunt lăsați de izbeliște în săptămâna de după Paște. Pentru nativii de apă, lucrurile frumoase vin în tot ce ține de cămin și familie.

ADVERTISEMENT

Primesc atenția pe care o merită, iar planurile pe care le au pentru casa lor vor avea rezultate. Tind să nu se laude prea mult cu realizările lor, iar Divinitatea le va răsplăti smerenia și modestia.

Săgetătorii se pot trezi cu inelul pe deget

Săgetătorii se numără și ei printre cei care vor avea o perioadă strălucită. Pentru ei, lucrurile bune se produc în primul rând în sectorul amoros. Nativii de foc pentru care căsătoria părea a fi ceva imposibil își vor schimba perspectivele din 30 aprilie încolo.

ADVERTISEMENT

Femeile Săgetător își pot întemeia o familie chiar în Săptămâna Luminată. Ziua de 1 mai 2022 vine pentru multe dintre acestea cu cereri în căsătorie.

Vărsătorii, penultimii din lista zodiilor protejate de Dumnezeu, vor da lovitura din punct de vedere profesional. Au parte de o serie de realizări, dar și de bani pe măsură.

De data asta nu vor mai irosi banii pe lucruri de care nu au nevoie. Lecțiile trecutului recent i-au făcut să își dea seama cum e bine să își gestioneze finanțele. În sfârșit vor conștientiza că nu tot ce zboară se și mănâncă.

Peștii încheie această listă a zodiilor pentru care viitorul este unul luminos. După 4 luni pline de încercări, unele dintre ele chinuitoare sufletește, au parte de Soare pe strada lor.

Se vor dezmetici în legătură cu multe decizii grele pe care ar fi fost bine să le fi luat la un moment dat. Niciodată nu e târziu câtă vreme acționează cu căință și cu deschidere spre bine. Au parte de sprijin din partea celor din jur în tot ce vor decide în Săptămâna Luminată. Totul decurge în favoarea lor încă din 25 aprilie.

 

ADVERTISEMENT