Fotbal international

Video. Napoli, show în Serie A! Un internaţional moldovean s-a duelat cu Hamsik

Napoli continuă lupta cu Juventus pentru titlu în Serie A. Liderul a făcut show cu Cagliari.
26.02.2018 | 23:29
Video Napoli show in Serie A Un international moldovean sa duelat cu Hamsik
ADVERTISEMENT

UPDATE, 26 februarie / Napoli face show în Serie A. Liderul din Serie A a învins-o pe Cagliari, scor 5-0, după golurile marcate de Callejon, Mertens, Hamsik, Insigne şi Rui. În minutul 59, Artur Ioniţă, internaţional moldovean, a intrat pe teren pentru Cagliari. Fotbalistul de 27 de ani joacă pentru sarzi din vara anului 2016, timp în care a bifat 37 de meciuri şi trei goluri în Serie A. VEZI VIDEO CU GOLURILE AICI.


UPDATE, ORA 20:50:  Cele două formaţii se vor duela la mijlocul săptămânii în Cupa Italiei, motiv pentru care oficialii au fost nevoiţi să programez meciul pe 13 sau 14 martie, în funcţie de televiziuni.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ORA 19:00: Partida dintre Juventus şi Atalanta a fost amânată din cauza ninsorii puternice de la Torino. Beppe Marotta, directorul sportiv al lui Juventus, a lăsat o portiţă pentru fanii celor două echipe: “Este posibil să se joace în aceste condiţii, dar nu ar fi un spectacol demn de zborul de sus. Există, de asemenea, problema pe care trebuie să luăm în considerare potenţialele prejudicii aduse jucătorilor “.


Lazio a reuşit o victorie categorică în partida cu Sassuolo, din Serie A, la finalul unui joc în care Ciro Immobile, golgheterul din Serie A, şi-a consolidat poziţia cu o nouă reuşită dintr-o lovitură de la 11 metri. Trupa lui Inzaghi a deschis scorul în minutul şapte, prin Milinkovic-Savic, cel care a prins un şut superb din afara careului şi avea să reuşească “dubla” în debutul părţii secunde. VEZI GOLURILE MAI JOS

ADVERTISEMENT

Domenico Berardi, principalul pericol al gazdelor, a complicat şi mai mult situaţia lui Sassuolo, după ce a avut o interveţie dură asupra unui adversar. Arbitrul partidei a restabilit egalitate pe teren, în minutul 63, după ce Marusic şi-a lovit un adversar cu cotul.

Sassuolo – Lazio 0-3. Trupa lui Inzaghi a urcat pe podium

Formaţia din capitală a trecut peste Inter şi Roma în clasament, dar rivalii din oraş au de disputat un meci în plus faţă de echipa lazială. AS Roma – AC Milan se dispută, duminică, de la ora 21:45 şi poate fi urmărit pe FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Fiorentina şi Sampdoria au învins pe teren propriu, cu 1-0, respectiv 2-0, pe Chievo şi Udinese în etapa cu numărul 26 din Serie A, în timp ce Torino a trecut de Verona cu 2-1. 

Only one man of the match for me today… Milinkovic-Savic 
Here’s that goal once more… #MilinkovicSavic #MVP #MOTM #SassuoloLazio #Lazio #sslazio #Savic #SerieA pic.twitter.com/twbFxFcYCf

ADVERTISEMENT

— Lazio Blog EN (@LazioBlogEN) February 25, 2018

Tags: