Fotbal international

Vlad Chiricheș la Sassuolo. Suma anunţată de italieni. “S-au întâlnit la Milano!”

31.08.2019 | 16:00
Vlad Chiriches la Sassuolo Suma anuntata de italieni Sau intalnit la Milano

Vlad Chiricheș a reușit să le atragă atenția oficialilor formației Sassuolo, iar aceștia sunt pregătiți să îl transfere pe internaționalul român în vârstă de 29 de ani în această vară. Sky Italia anunță că napolitanii cer nu mai puțin de 15 milioane de euro în schimbul fundașului care a trecut și pe la FCSB.


UPDATE, 31 august, ora 16.00. Presa din Italia anunță că Vlad Chiricheș s-a întâlnit cu oficialii lui Sassuolo și că și-a dat acceptul să se facă transferul său de la Napoli. “Vlad Chiricheș a fost ieri (n.r. vineri) la Milano, alături de impresarul său Pietro Chiodi, pentru a se întâlni cu Sassuolo. Aceasta va fi următoarea destinație a fundașului român, care s-a înțeles cu gruparea neroverdi. Sassuolo s-a înțeles, de asemenea, cu Napoli“, anunță Il Mattino.


UPDATE, 27 august, ora 13:30. Sassuolo insistă pentru Vlad Chiricheș. Echipa din Serie A. Sport Italia scrie că jucătorul și-a dat acordul și mai trebuie puse la punct ultimele detalii ale transferului. Suma pe care o oferă Sassuolo pentru un transfer este de 10 milioane de euro plus bonusuri, astfel că suma ar putea ajunge la 13 milioane de euro.

Sassuolo vrea să îl transfere pe Vlad Chiricheș! Fundașul român și-a dat acordul. Sumă uriașă de transfer
Sassuolo vrea să îl transfere pe Vlad Chiricheș! Fundașul român și-a dat acordul. Sumă uriașă de transfer

UPDATE, ora 14.20. Sassuolo nu este singura echipă din Serie A care a trimis oferta pentru Vlad Chiricheș. Conform jurnalistului Ciro Venerato, de la Rai Sport, un oficial al celor de la Fiorentina a înaintat o ofertă pentru internaționalul român. Gruparea pentru care a jucat Adi Mutu a pus pe masă 12 milioane de euro.


Sassuolo vrea să îl transfere pe Vlad Chiricheș de la Napoli

Cotat de site-urile de specialitate la 4,5 milioane de euro, Vlad Chiricheș a ajuns la Napoli în iulie 2015, după ce formația care evoluează în Serie A a decis să le plătească celor de la Tottenham nu mai puțin de 7 milioane de euro. Italienii își doresc să recupereze banii investiți în fundașul central și le-au transmis oficialilor de la Sassuolo că doresc 15 milioane de euro în schimbul internaționalului român.

Conform jurnaliștilor din Italia, Sassuolo a făcut deja o ofertă pentru Vlad Chiricheș, fotbalist care a fost rezervă neutilizată în meciul jucat de Napoli pe terenul celor de la Fiorentina, scor 3-4. Fosta echipă a lui Marius Alexe a transmis că este dispusă să ofere 7 milioane de euro în schimbul serviciilor fundașului central în vârstă de 29 de ani, sumă considerată mică de Napoli.

Vlad Chiricheș într-un meci jucat pentru echipa națională a României. Sursă foto: hepta.ro
Vlad Chiricheș într-un meci jucat pentru echipa națională a României. Sursă foto: hepta.ro

Napoli vrea să-l dea pe Chiricheș pentru a-l aduce pe Llorente

Se pare că Napoli dorește să îl vândă pe Vlad Chiricheș în această perioadă de mercato pentru a-i face loc la echipă lui Fernando Llorente, atacantul care a rămas liber de contract după ce și-a dus la capăt înțelegerea avută cu Tottenham. Un alt jucător pe care Napoli vrea să îl sacrifice este Adam Ounas (22 ani), pentru a-l aduce pe James Rodriguez, anunță lebombedivlad.it.

Cotat de site-urile de specialitate la 4,5 milioane de euro, Vlad Chiricheș a început fotbalul la FC Ardealul U19, iar în 2007 a fost vândut la Benfica pentru 100.000 de euro, dar nu s-a impus la echipa U19 a portughezilor. Acesta a revenit în România în 2008, la Curtea de Argeș, iar doi ani mai târziu a fost cumpărat de Pandurii Târgu Jiu cu 200.000 de euro. Fundașul central l-a impresionat pe Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a plătit pentru serviciile lui Chiricheș 1,3 milioane de euro. A stat un an și jumătate la grupara roș-albastră, iar în august 2013 latifundiarul din Pipera l-a vândut la Tottenham pe 9,5 milioane de euro.