Carousel hot news

Piţurcă vrea UN MILION DE EURO de la Vadim! Vezi motivul

Imediat după ce echipa naţională a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, Corneliu Vadim Tudor l-a atacat dur pe Victor Piţurcă, fiind de părere că selecţionerul este...
26.11.2013 | 14:30
Piţurcă vrea UN MILION DE EURO de la Vadim! Vezi motivul

Imediat după ce echipa naţională a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, Corneliu Vadim Tudor l-a atacat dur pe Victor Piţurcă, fiind de părere că selecţionerul este principalul vinovat de ratarea la turneul final. “Urît ca dracul, negru şi la faţă, şi la inimă, acest puradel nelegiuit al mahalalelor ţigăneşti a ajuns (şi încă se menţine) în prim-planul vieţii unei societăţi. Cît de nenorocit poţi să fii ca să-ţi petreci adolescenţa şi tinereţea scuipînd în palmă şi > două pătrăţele de os, implorîndu-l pe diavol să-ţi dea ceva mai mult noroc decît un alt parlagiu? Demisia!”, este doar o parte din textul apărut în Tricolorul.

Atacul l-a scos din sărite pe selecţioner, care a decis să ia atitudine. Conform Amos News, Piţurcă l-a dat în judecată pe fostul lider al PRM, căruia îi cere daune de un milion de euro. “Satana” este numulţumit de jignirile la care a fost supus atît din partea lui Vadim, cît şi a ziarului pe care îl conduce, Tricolorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri