Life

Șatra Benz, apel pentru toți cei care pot să ajute după moartea lui Nosfe: ”Orice ajutor este bine venit”

Șatra Benz, strigăt de ajutor după decesul lui Nosfe. Ce au declarat artiștii și ce le-au cerut celor care au ascultat muzica rapperului.
16.10.2022 | 22:50
Satra Benz apel pentru toti cei care pot sa ajute dupa moartea lui Nosfe Orice ajutor este bine venit
Șatra Benz, strigăt de ajutor după decesul lui Nosfe. Ce au declarat artiștii. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Formația din care făcea parte regretatul cântăreț a făcut apel către toți cei care pot să ajute după moartea acestuia. Orice ajutor este bine venit pentru familia pe care a lăsat-o în urmă. Este vorba de o soție și o fiică minoră.

Șatra Benz, strigăt de ajutor după decesul lui Nosfe. Ce au declarat artiștii

Șatra Benz a distribuit un mesaj care poate fi asemănat foarte ușor cu un strigăt de ajutor după moartea lui Nosfe. Artiștii au postat contul bancar deținut de soția regretatului muzician, Mădălina Crețan, care are nevoie de sprijin financiar.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta originară din Galați nu era plătită tocmai bine pentru piesele și proiectele sale, iar acum cei dragi trebuie să facă rost de bani pentru cele necesare unei înmormântări.

În prezent, nu se știe când va fi condus pe ultimul drum rapperul sau locul în care își va dormi somnul de veci.

ADVERTISEMENT

„Pentru toți cei care vor să ajute, aveți mai jos IBAN-ul soției lui NOSFE, orice ajutor este bine venit, mulțumim”, este postarea făcută de trupa Șatra Benz, din care făcea parte și Nosfe, pe contul de Instagram.

Șatra Benz, apel pentru cei care distribuie mesaje false

În altă ordine de idei, Șatra Benz a făcut și un apel pentru cei care în ultimele ore și-au dat cu părerea legat de moartea suspectă a lui Nosfe. Foarte mulți cred că artistul s-a sinucis sau a murit din cauza consumului de substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

„Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui Nosfe. Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. 

Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, au mai adăugat reprezentații trupei pe social media.

ADVERTISEMENT

Primele informații oferite de oamenii legii, arată că în jurul orei 3:26, Nosfe a căzut în casa din Balotești. Apelul către numărul de urgență 112 a fost făcut de soția sa, Mădălina Crețan. Din păcate, doctorii nu au mai putut face nimic pentru artist.

În momentul de față, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cazul a fost preluat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, în timp ce urmărirea este efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

ADVERTISEMENT