Life

Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se trăiește simplu aici, iar locuitorii sunt fericiți

Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane și curent electric există într-adevăr, iar cei care trăiesc aici sunt fericiți.
05.05.2024 | 15:05
Satul din Romania unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric Se traieste simplu aici iar locuitorii sunt fericiti
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Sursă foto: Consiliul Județean Buzău. Buzau.net / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric poate părea la prima vedere un vis. Chiar există un astfel de loc și mai mult de atât, cei care trăiesc aici se bucură de lucruri simple.

Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric

În România găsim o mulțime de locuri spectaculoase. Avem orașe mari, moderne, dar și zone parcă neatinse. Turiștii străini se îndrăgostesc de frumusețile țării noastre, iar nu de puține ori revin cu drag de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Există însă și alte locuri de care poate nici românii nu știu. Deși dispozitivele electronice, dar și curentul electric ne fac viața mai ușoară, iată că într-un loc din țara noastră, acestea nu sunt tocmai necesare.

Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric este Năeni din județul Buzău. Aici, oamenii trăiesc simplu și nu au nevoie de tehnologie pentru a putea fi fericiți.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă ajungi în acest loc vei vedea că nu găsești nici telefoane și nici televizoare. Oamenii care locuiesc aici și-au dedicat viața către Dumnezeu și vor doar să își găsească liniștea. Astfel, ei trăiesc în armonie și rugăciune.

Cei care locuiesc aici se roagă zi de zi

Cu siguranță imediat cum ajungi în acest sat vei vedea cât de multă liniște este. Iar peisajul este de asemenea unul destul de plăcut. Satul este ascuns printre dealuri, iar poteci înguste se găsesc printre case.

ADVERTISEMENT

Aici oamenii nu știu ce este răutatea și nici lăcomia. S-au apropiat de Dumnezeu și acum se bucură de lucruri simple. Pentru alții în schimb, viața de aici ar putea fi dificilă și mult prea liniștită.

“Păcat că foarte mulți l-au uitat pe Dumnezeu. Rugăciunea este cea mai puternică! Dacă o faci cu dragoste, ține și de foame. Am observat că aici este ceva cu totul altfel”, a spus părintele Sava, despre satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric.

ADVERTISEMENT

Cum se descurcă oamenii fără curent electric? Un alt părinte a dezvăluit că în acest mod oamenii se roagă mai mult. De asemenea, se odihnesc mult mai bine și se bucură de o pace la care unii doar visează, arată Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT