ADVERTISEMENT
News

Satul unde oamenii găsesc teancuri de bani pe stradă! Oamenii nu pricep ce se întâmplă şi cine le lasă 2000 de lire sterline la poartă

Autor: Daniel Scripcaru | 22.11.2019 | 11:28
Satul unde oamenii găsesc teancuri de bani pe stradă! Oamenii nu pricep ce se întâmplă şi cine le lasă 2000 de lire sterline la poartă
Satul unde oamenii găsesc teancuri de bani pe stradă. Sursa foto: ziarulromanesc.net

Oamenii găsesc teancuri de bani pe stradă! Și nu s-a întâmplat o singură dată, ci au fost raportate mai multe cazuri, în ultimii ani! Se întâmplă într-un sat din Marea Britanie, iar autoritățile încearcă să afle cum este posibil așa ceva și cine este ”autorul”.

ADVERTISEMENT

Satul unde oamenii găsesc teancuri de bani pe stradă

Oamenii legii au început să facă investigații după ce zeci de locuitori dintr-o mică localitate britanică au raportat faptul că au găsit, de mai multe ori, teancuri de bani lăsate la voia sorții, pe stradă!

Chiar dacă pare ireal, acest lucru chiar se întâmplă County Durham, o localitate din Marea Britanie. Acolo, oamenii au găsit teancuri cu sume mari de bani, lăsate pe străzi. În ultimii cinci ani au fost găsite nu mai puțin de 12 teancuri cu 2000 de lire sterline, dintre care patru au fost găsite în cursul acestui an.

Pachete cu câte 2.000 de lire lăsate pe stradă

Toată lumea se întreabă cum ajung teancurile de bani pe străzile lor. Printre localnici se discută deja despre faimosul Robin Hood, care lua bani de la bogați și îi dădea săracilor! Nu se știe dacă sumele de bani sunt pierdute de cineva sau chiar sunt lăsate intenționat.

ADVERTISEMENT

Detectivii au încercat să descopere cine lasă bani pe străzi, dar deocamdată nu au niciun indiciu ce i-ar putea ajuta să descopere identitatea acestui veritabil Robin Hood. Coincidența face că, de fiecare dată, teancurile conțin suma de 2000 de lire sterline, în bancnote de 20.

Întreaga comunitate vrea să afle cine este bunul samaritean care aruncă cu bani în stânga și-n dreapta concitadinilor săi mai puțin norocoși decât el. Dacă va fi prins, acest binevoitor ar putea avea însă probleme serioase. Un caz relativ asemănător a avut loc în România!

Un tânăr a aruncat cu bani pe stradă, într-o stație din Ploiești, iar isprava sa s-a viralizat pe rețelele de socializare. Polițștii au intrat pe fir și l-au amendat pe tânărul respectiv cu 1500 de lei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!