Life

Saturn retrograd în zodia Vărsător pe 23 mai 2021. Atenție, Scorpioni și Pești!

Saturn devine retrograd în zodia Vărsător pe 23 mai 2021, iar Scorpionii și Peștii se numără printre cele mai afectate zodii de acest fenomen.
19.05.2021 | 12:45
Saturn retrograd in zodia Varsator pe 23 mai 2021 Atentie Scorpioni si Pesti
Saturn retrograd în zodia Vărsător pe 23 mai 2021. Foto: worldatlas.com
ADVERTISEMENT

Saturn intră într-o mișcare aparent retrogradă în Vărsător, zodie de aer în care se află de ceva vreme. Din 23 mai, fenomenul astral își va pune puternic amprenta asupra tuturor. Întrebarea la care vom răspunde fiecare în parte este: De ce am eu nevoie în viață cu adevărat?

Saturn aduce întotdeauna lecții de viață usturătoare, în timp ce alte planete care intră în mișcare retrogradă potențează conflictele doar la nivel verbal.

ADVERTISEMENT

Cele mai importante zbateri sunt cele din interiorul nostru, iar tranzitul retrograd în Vărsător de pe 23 mai despre asta vorbește.

Saturn retrograd în zodia Vărsător pe 23 mai 2021: efectele

Scorpionii și Peștii sunt de departe cei care trebuie să fie cei mai atenți la nevoile lor reale. Își vor da seama că până acum au zburat după avioane de hârtie, în loc să-și construiască aripi.

ADVERTISEMENT

Scorpionii pot primi o șansă nouă din punct de vedere profesional. Condiția este să învețe să asculte. Peștii trec printr-un duș rece sub aspect emoțional. Unii pot suferi despărțiri dureroase.

Continuăm cu celelalte zodii afectate de fenomenul din 23 mai. Berbecii, de pildă, sunt avantajați, dar sunt și ei atenționați: mai ușor cu procesele de intenție!

ADVERTISEMENT

Taurii sunt silitori, dar parcă simt nevoia de o vacanță. Ei bine, în preajma zilei de 23 mai este recomandat să stea acasă căci pot apărea obstacole pe drum.

Gemenii devin din ce în ce mai ascunși, mai misterioși. Caută sensurile vieții departe de forfota lumii, iar pentru prieteni pot părea ciudați.

ADVERTISEMENT

Racii dobândesc cunoștințe noi și sunt pregătiți de o relansare profesională. Au susținere astrală puternică din iunie. (Vezi aici detalii).

Vărsătorii se pot îndrăgosti în vacanță

Leii nu se simt foarte confortabili în preajma unor oameni care le dau directive. Decid să se îndepărteze de cei cu atitudine despotică.

Fecioarele trec prin tot felul de etape complicate și nu trebuie să își piardă încrederea că totul va fi bine nicio secundă. Au de făcut niște alegeri care le vor viza pe termen lung.

Balanțele sunt puse pe ceartă. Nu se mai înțeleg cu cei apropiați și caută să afle anumite adevăruri pentru a înțelege originea conflictelor.

Săgetătorii sunt dispuși să ierte oamenii care le-au greșit, iar Capricornii renunță la bula lor și ies în lume.

Vărsătorii călătoresc mult și sunt dornici să își facă noi prieteni. Au lipici la oameni și nu e exclus ca din vacanță să se aleagă cu un partener de viață.

 

ADVERTISEMENT