Life

Saturn se află în Pești pentru următorii doi ani. Camelia Pătrășcanu explică efectele pentru fiecare zodie

Saturn se află în Pești și produce efecte pentru fiecare zodie. Camelia Pătrășcanu explică în ce fel vom fi influenanți de acest fenomen astrologic.
17.03.2023 | 08:30
Saturn se afla in Pesti pentru urmatorii doi ani Camelia Patrascanu explica efectele pentru fiecare zodie
Saturn se află în Pești pentru următorii doi ani. Camelia Pătrășcanu, previziuni exclusive
ADVERTISEMENT

Saturn instalat în Pești s-ar putea să ne dea destul de multe bătăi de cap pentru doi ani, susține Camelia Pătrășcanu. Iată previziunile acestui fenomen astrologic important, făcute în exclusivitate pentru FANATIK!

Saturn în Pești până în 2025: Camelia Pătrășcanu explică efectele asupra zodiilor

Planeta Saturn se află în semnul de apă și, potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu, acest fenomen vine cu situații interesante pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Este un tranzit important care se repetă la 30 de ani și poate face istorie. Saturn a intrat în Pești pe 7 martie și va sta în această zodie până în iunie 2025, cu un scurt episod de Berbec în vara lui 2025, urmând ca din septembrie 2025 până în februarie 2026 să se întoarcă din nou în Pești.

Este o lungă perioadă în care acest Saturn ne bulversează mai ales la nivel colectiv. Acest Saturn ne face să fi mai atenți la ce se întâmplă în lumea largă. S-ar putea să nu fie suficient să stăm doar în pătrățica noastră. Ceea ce facem în viața noastră personală trebuie să fie în acord cu schimbările majore din lume.

ADVERTISEMENT

Devine important să vedem în ce direcție merge lumea. Impactul cel mai mare va fi asupra muncii noastre, asupra profesiei noastre. Mulți vor alege activități care sunt mai în consonanță cu ei. Nu e neapărat o poziție revoluționară, dar Saturn vine și verifică dacă suntem în armonie cu activitatea profesională. Pune sub lupă felul în care ne raportăm la bani și la avuție. Există posibilitatea să facem ceva ce se potrivește cu talentele noastre, să fim mai puțin dependenți de sistem.

Berbecii trebuie să ierte mai mult

Pentru Berbec, pot fi probleme de conștiință pe care și le pun legate de credințele după care se ghidează. Berbecii au, totuși, un avânt, dar trebuie să lase trecutul în urmă, să ierte. Să analizeze dacă vechile principii le mai servesc acum în noul context. Să aibă curajul să se schimbe, să spună că le pară rău. Să nu poarte poveri sufletești.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, perioada lui Saturn în Pești poate aduce ceva bun din punct de vedere social. Vor avea alte realizări decât cele cu care și-au obișnuit apropiații. Vor fi mai activiști din punct de vedere social. E posibil ca gusturile, hobby-urile lor să se schimbe. Cei care sunt părinți pot avea dorința de a fi în acord cu vremurile datorită copiilor lor.

Pentru Gemeni, Saturn în Pești aduce o reconfigurare a carierei. E posibil ca mulți Gemeni, chiar dacă fac ce le place, cadrul în care o fac nu o să le mai convină. Sunt foarte critici și foarte lucizi, analiști, în legătură cu structura mare în care sunt prinși. Saturn îi tensionează, dar le creează și alte ambiții. Pot fi destul de consumați.

ADVERTISEMENT

Racii au un tranzit favorabil, chiar dacă pentru restul zodiilor e dificil. Relația cu străinătatea va fi una aparte. Cei aflați în afară s-ar putea întoarce la ai lor. În cazul Racilor, se activează doruri nerostite și băgate sub preș până acum. Dacă rămân, totuși, în străinătate e bine să facă lucruri utile față de comunitatea căreia aparțin.

Fecioarele se pot afirma în următorii doi ani

Leii au un tranzit care îi invită să dăruiască mai mult, să ajute. Mulți pot dezvolta tot felul de proiecte. Pentru alții, e o lecție, un test, de renunțare, de detașare de lucruri, situații, oameni, relații. Unii înțeleg că drumul lor de viață îi separă de alții, pentru că apar interese diferite. Dacă așteaptă onorarea unor promisiuni, s-ar putea să nu se întâmple lucrul ăsta.

Fecioarele au de câștigat ca imagine publică, dar și în relațiile cu lumea largă. Sunt invitate să aducă la suprafață toate trăsăturile lor de încredere: răbdarea, perspicacitatea, organizarea, minuțiozitatea. Se pot afirma prin calități și o anumită fermitate pe care nu au manifestat-o până acum. Nu-și mai ascund convingerile, crezurile și multă lume poate fi contrariată. Își poată ca un stindard în fața celorlalți adevărurile personale.

Pentru Balanță, Saturn în Pești vine și organizează mai bine munca. În același timp, punctează dacă munca pe care o fac le e potrivită în acest moment, la vârsta pe care o au și cu sănătatea pe care o au. Balanțele reduc anumite activități care sunt nepotrivite. Sunt exigente și privind calitatea morală a colegilor de lucru. Multe Balanțe trebuie să ia în analiză dacă le priesc condițiile în care lucrează.

Scorpionii au parte de înțelepciune în iubire și nu vorbim doar despre romantism, ci și despre pasiunea pe care o pun în anumite proiecte. Saturn e lucid și reduce exaltările. În domeniile unde ei implică pasiune și au nevoie de duioșie, Saturn verifică sentimentele și îi fac lucizi pe nativii de apă în legătură cu sentimentele celor din jur ca să le respecte.

Saturn în Pești: Capricornii trebuie să fie mai atenți la acte!

Săgetătorii au vizată casa de Saturn. Doresc să fundamenteze un cămin, nu doar o locuință. Se întreabă care este cu adevărat locul lor. Saturn îi face pe mulți să se gândească la bătrânețe sau la locul lor cu adevărat. Alții stau pe lângă casă pentru că au grijă de cineva. Poate fi un demers dificil, care îi tulbură. Relațiile de familie sunt importante. Apar nostalgii legate de locurile natale.

Pentru Capricorni, Saturn răscolește crezurile și credințele, ideile care le dirijează viața. Activitățile pedagogice sunt stimulate de acest Saturn. Li se cere sfatul și pot face o figură frumoasă. Au multă receptivitate din partea celor din jur, fără să facă nimic. Devin mai intuitivi și completează bine experiența cu sensibilitatea. Au meșteșug verbal. E o perioadă în care trebuie să fie mai atenți la acte.

Pentru Vărsători, Saturn aduce chibzuială financiară, bani câștigați pe merit de ei. Oricât ar câștiga, n-au voie să fie cheltuitori. Au ocazia să investească în casă ori în alte lucruri utile și durabile. Le sunt verificate abilitățile.

Pentru Pești, acest tranzit este unul istoric, având în vedere că se produce chiar în semnul lor. Saturn îi maturizează și de aici apar autoanalize severe, lucide. Cu aceeași luciditate își pot aprecia și calitățile. Unii se pot însingura sau alții pot căpăta încredere devenind mai puțin dependenți de cei din jur.  Sunt foarte bine organizați și pot realiza foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT