Life

Saveta Bogdan, din nou în doliu. Artista și-a pierdut încă un frate

13.12.2020 | 20:56
Saveta Bogdan din nou in doliu Artista sia pierdut inca un frate
Saveta Bogdan, din nou în doliu. Artista și-a pierdut încă un frate. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan, cunoscuta cântăreață de muzică populară, traversează o perioadă grea după ce și-a pierdut încă un frate. Artista a anunțat în urmă cu puțin timp că fratele său mai mare a încetat din viață, după ce la începutul anului și-a îngropat fratele mai mic. 

Solista are numai cuvinte de laudă la adresa rudei sale, care va rămâne în memoria sa ca fiind genul de persoană care a reușit să treacă cu capul sus peste toate problemele și greutățile vieții. Vedeta îl considera pe fratele său, Emil, un bărbat foarte puternic.

ADVERTISEMENT

Tristă la aflarea veștii trecerii în neființă a fratelui său, Saveta Bogdan a mărturisit că îl va păstra pe Emil în gândurile și inima sa, solista provenind dintr-o familie numeroasă cu 8 frați, 4 fete și 4 băieți. Din păcate, o parte din ei au plecat deja la Ceruri.

Saveta Bogdan, în doliu la numai câteva luni de la moartea fratelui mai mic, Maxim

„Cu tristețe în suflet și adâncă durere, anunț trecerea la cele veșnice a fratelui meu cel mare Emil, un bărbat puternic care întotdeauna a trecut peste toate necazurile vieții! Dumnezeu să te odihnească în pace, în locașurile Sfinților!

ADVERTISEMENT

Vei rămâne veșnic în amintirea mea și a fiicei mele! Drumul să îți fie presărat cu flori! Ai fost un frate bun și ne-ai ajutat pe toți!”, a scris Saveta Bogdan pe rețelele de socializare în urmă cu câteva ore, în memoria fratelui său, Emil.

Cântăreața de muzică populară a avut o viață marcată de traume, fratele cel mic murind în urmă cu numai câteva luni, în ultima zi din februarie. Bărbatul, pe numele său Maxim, suferea de hepatită de 20 de ani, fără să știe că are această boală cumplită.

ADVERTISEMENT

„Tot timpul s-a ferit de mine. Eu n-am știu că el e bolnav! El a muncit până în ultimul moment. (…) Noi suntem 8 frați, 4 fete și 4 băieți. Până acum am fost toți sănătoși. El a fost unul din frații cei mai buni.

Mă ajuta, el mi-a ținut loc în casă de toate. Era un frate care m-a legat foarte tare sufletește. Avea hepatită de peste 20 ani și n-a știut. A muncit ani mulți. Nu pot să-mi explic cum de n-a știut.

ADVERTISEMENT

Fata lui lucrează în medicină, putea să-l ajute. N-a știut nimeni. A simțit deodată că i s-a făcut rău și l-a găsit cu hepatita B”, mărturisea Saveta Bogdan despre fratele mai mic decedat pe 29 februarie 2020, informează wowbiz.ro.

Din păcate, vedeta și-a pierdut alți doi frați în urmă cu un an, la numai câteva luni distanță. Viața solistei nu a fost una deloc ușoară, fiind înșelată de soț de peste 80 de ori. Cântăreața de muzică populară avea să povestească în trecut că a fost maltratată și amenințată de cel pe care-l iubea.

ADVERTISEMENT