Life

Saveta Bogdan, mesaj disperat către primarul Bucureștiului: „Fac pneumonie, mă îmbolnăvesc”

28.01.2021 | 13:18
Saveta Bogdan mesaj disperat catre primarul Bucurestiului Fac pneumonie ma imbolnavesc
ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan îngheață de frig în casă și îi transmite un mesaj de disperare primarului Capitalei, Nicușor Dan, spunându-i că riscă să se îmbolnăvească din cauza lipsei căldurii.

Cântăreața de muzică populară locuiește într-un apartament pe Calea Moșilor, în sectorul 2 al Capitalei, iar de ceva vreme se confruntă cu una dintre problemele la ordinea zilei pentru bucureșteni: lipsa căldurii.

ADVERTISEMENT

Folclorista susține că a ajuns să trăiască în București ca la țară și că îi este foarte greu să supraviețuiască fără apă caldă. Artista a descris cum arată viața ei de zi cu zi și se teme că s-ar putea îmbolnăvi.

Saveta Bogdan, afectată de lipsa căldurii

„Stau în vârful patului înfofolită ca noi, pe Calea Moșilor, nu avem căldură. Caloriferele sunt doar amețite. Mai pe seară îmi bag caloriferul electric ca înlemnesc altfel. Abia am găsit și caloriferul ăsta la magazin, nu se mai găseau.

ADVERTISEMENT

Când îmi fac baie, iau caloriferul electric cu mine să se încălzească, că nu pot să mă spăl, fac pneumonie, mă îmbolnăvesc. Până acum n-am avut niciun pic de apă caldă, abia acum a început să vină călâie. Când spălam vasele îmi înghețau mâinile, exact ca la țară”, a declarat Saveta Bogdan pentru starpopular.ro.

„Anul trecut am plătit 180 de lei, acum mi-au cerut 228 de lei”

Pe lângă faptul că apa vine mai mult călâie, cu țârâita și aia, interpreta de muzică folclorică se plânge de facturile mari care îi vin lună de lună pentru căldura și apa caldă de care nu se poate bucura.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut am plătit 180 lei, acum mi-au cerut 228 lei. Cât au scumpit… și nu se gândesc că la o pensie de 160 lei n-au cum să te descurci”, a mai spus artista.

„Primarul vrea să facă tramvaie, de parcă ne interesează tramvaiele când noi murim de frig în casă. Domnule primar, nu vă bateți joc de oameni, mor de frig în case, sunt oameni bătrâni care sunt bolnavi, nu se pot mișca, și stau în casă, în frigul ăsta. Luați măsuri, dați drumu la căldură, dacă plesnesc conductele le schimbați. Ajutați oamenii să trăiască, că n-o să vă mai voteze nimeni”, este mesajul pe care Saveta Bogdan i-l transmite lui Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

 

Tags: