Life

Saveta Bogdan, pusă la zid de Elena Merișoreanu. De la ce a pornit noul scandal între cântărețe

18.03.2021 | 16:23
Saveta Bogdan pusa la zid de Elena Merisoreanu De la ce a pornit noul scandal intre cantarete
ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan a fost pusă la zid de Elena Merișoreanu. Scandalul dintre cele două cântărețe de muzică populară a pornit după ce solista din Sângeorz-Băi a intervenit în conflictul dintre colegele sale de breaslă. 

Soția ofițerului Viorel Croitoru nu iartă pe nimeni și pare că nu vrea să pună punct discuțiilor în care este implicată de câteva zile. Elena Merișoreanu vine cu o replică acidă la adresa Savetei Bogdan, după ce aceasta din urmă ar fi spus la o emisiune TV că solista de 72 de ani este divorțată de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu s-a declarat siderată de acuzațiile care i se aduc și spune că este gata să o dea în judecată pe artistă. Mai mult decât atât, solista susține că are dovezi care atestă că nu a trecut niciodată printr-un divorț.

Saveta Bogdan, atacată aspru de Elena Merișoreanu. Care e motivul

„Suntem în postul mare, dacă eu am divorțat vreodată… Niciodată n-am divorțat. Pentru treaba rezolvă instanța.

ADVERTISEMENT

Eu vin cu dovezi și cu actele de căsătorie că eu n-am fost divorțată niciodată. Toate lucrurile astea le voi rezolva în instanță”, a spus Elena Merișoreanu, într-o emisiune de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Scandalul dintre cele două mari voci ale folclorului românesc au început după ce Maria Dragomiroiu a caracterizat-o pe Elena Merișoreanu ca fiind o persoană mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă. Aici a intervenit și cealaltă artistă, care se pare că este de partea Mariei.

ADVERTISEMENT

Solista de muzică populară, Elena Merișoreanu, nu se oprește aici cu dezvăluirile și afirmă că Saveta Bogdan a dansat la bară, în timp ce ea și-a făcut meseria cu cea mai mare cinste.

„Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa…

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste”, a ținut să mai adauge Elena Merișoreanu.

ADVERTISEMENT