News

Savoarea asiatică din fotbalul european! Pe care dintre ei îi ai în echipa ta?

05.02.2019 | 15:10
Savoarea asiatica din fotbalul european Pe care dintre ei ii ai in echipa ta

Dacă am vorbit în articolele trecute despre fotbaliștii africani și brazilieni pe care îi poți lua în lotul tău de Football Fantasy, azi a venit rândul continentului care dă savoare echipei tale. Așa că fii atent și caută jucătorii din lista de mai jos pe FootballCoin.io. Ei sunt ingredientele de care aveai nevoie pentru câștigarea competițiilor ce îți aduc premii în criptomoneda jocului, XFC Coin.

Heung-min Son – Tottenham

10 goluri și 6 assist-uri are Son în acest sezon pentru Tottenham. El a reușit să înscrie unicul gol al meciului cu Newcastle, în al treilea meci consecutiv câștigat de Spurs după minutul 80. Sud-coreeanul născut în Chuncheon a început cariera de fotbalist la academia de fotbal a echipei FC Seul, apoi s-a mutat la cea a echipei Hamburg, de acolo începând și ascensiunea sa. 73 de meciuri și 20 de goluri a adunat Son pentru echipa din Hamburg, drumul lui continuându-se la o altă echipă din Bundesliga: Bayer Leverkusen. Pentru performanțele lui de pe teren, a fost cumpărat de Tottenham pe 22 milioane de lire, devenind astfel cel mai scump jucător asiatic din istorie.

În 118 meciuri jucate până acum pentru Spurs, și-a trecut în cont 40 de goluri, devenind unul dintre cei mai buni oameni ai echipei. Poate să-și folosească ambele picioare la fel de bine, are viteză, tehnică și poate juca pe orice poziție în ofensivă. “Nu contează poziția de pe teren, contează să fiu în meci.”

Son poate fi și în echipa ta, dacă îți permite bugetul. Dacă nu, știi ce e de făcut. Înscrie-te la competițiile free de pe FootballCoin care îți garantează premii în XFC. Și uite așa îți permiți un jucător ca Son, care a strâns până acum în joc 577 de puncte.

 

Avem și variante free cu inspirație asiatică: australianul Aaron Mooy de la Huddersfield, japonezul Shinji Okazaki de la Leicester sau sud-coreeanul Sung-yueng Ki de la Newcastle.

 

Shinji Kagawa – Besiktas

Japonezul Kagawa a ajuns la Dortmund la 20 de ani, fără griji și pe 350 000 de euro, fiind cumpărat de la echipa Cerezo Osaka. După 2 ani, 49 de meciuri și 21 de goluri, mijlocașul ofensiv ajunge în Premier League, la Manchester United. După alți 2 ani, japonezul se întoarce la prima dragoste din Bundesliga, Dortmund, unde se stabilește pentru 5 ani si 99 de meciuri, bucurându-și fanii cu agilitatea, disciplina și creativitatea sa de pe teren.

Tocmai împrumutat la Besiktas, poate fi o opțiune free pentru echipa ta pe care o poți înscrie în competițiile dedicate campionatului Super Lig.

Takashi Inui – Alavés

Proaspăt împrumutat de Betis la Alavés, japonezul este recunoscut ca fiind primul jucător asiatic care a înscris împotriva Barcelonei, lucru întâmplat în mai 2017. Colegul lui Shinki Kagawa la Cerezo Osaka între 2008 și 2010, Inui avea să ajungă și el în Bundesliga. Întâi la Bochum pentru un an, apoi la Eintracht Frankfurt pentru 3 ani, în care a jucat 75 de meciuri. După experiența din Germania, japonezul avea să guste fotbalul din La Liga, la Eibar, la Betis și acum, la Alavés. 148 de puncte strânse până acum în acest sezon la competițiile de Football Fantasy și free pentru echipa ta, imediat ce se va întoarce la echipă. Japonezul a fost plecat la Cupa Asiei, unde a ajuns până în finala jucată cu Qatar. Supriza este că Japonia a pierdut, iar Qatar devine câștigătoarea cupei pentru prima oară în istorie.

Saman Ghoddos – Amiens

Cu ambii părinți iranieni, Saman Ghoddos s-a născut în  Malmö, unde a și început cariera sa de fotbalist.După 2 ani petrecuți la Östersunds, în Suedia, Ghoddos ajunge la Amiens, în Ligue 1, în 2018. În acest sezon are 16 meciuri, 3 goluri, 3 assist-uri și 404 puncte la Football Coin.

Makoto Hasebe – Eintracht Frankfurt

Ca mulți alți fotbaliști japonezi, Hasebe și-a început cariera în orașul natal, apoi a ajuns în Bundesliga. Hasebe a jucat 5 ani pentru Wolfsburg, un an pentru Nürnberg, iar din 2014 joacă în tricoul lui Frankfurt. Veteranul de 35 de ani 14 meciuri jucate în acest sezon și 388 de puncte la Football Fantasy.

Tot din Bundesliga poți să îi mai iei free în echipa ta pe asiaticii  Genki Haraguchi (290 puncte) și Takuma Asano (135 puncte) de la Hannover și pe Yuya Osako (331 puncte), de la Werder Bremen.

Daisuke Sato – Sepsi Sfântu Gheorghe

Singurul asiatic din Liga 1, Daisuke Sato a ajuns la Sepsi în ianuarie 2018. Născut în Filipine, și-a început cariera de fotbalist în Japonia, întorcându-se în țara natală la echipa Global. De acolo, Sato avea să ajungă în România pentru un sezon petrecut la Poli Iași, pentru care a jucat 24 de meciuri. Din Liga 1, filipinezul a făcut o scurtă escală în Danemarca, întorcându-se după 4 meciuri  în România, la Sepsi Sfântu Gheorge. În acest sezon jucat pentru Sepsi, Daisuke Sato are 20 de partide pe teren și 8 clean sheet-uri.