Life

Saxofonistul Nelu Popa, încurcături fără precedent după nuntă: ”Carmen de la Sălciua m-a salvat”

Saxofonistul Nelu Popa a fost salvat dintr-o situație critică, la nuntă, chiar de Carmen de la Sălciua, cântăreața pe care a luat decizia să o părăsească, artistic, la sfârșitul anului.
21.08.2022 | 13:37
Saxofonistul Nelu Popa incurcaturi fara precedent dupa nunta Carmen de la Salciua ma salvat
Nelu Popa, salvat de Carmen de la Sălciua. Saxofonistul, la un pas de o adevărată dramă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nelu Popa, unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști de la noi din țară, a anunțat, după 154 ani de colaborare cu celebra Carmen de la Sălciua, că drumurile lor se despart. Cu toate acestea, relația lor pare să fie una cât se poate de bună, iar cântăreața l-a salvat dintr-o situație critică pe viitorul fost coleg de trupă.

Nelu Popa, salvat după nuntă de Carmen de la Sălciua

Saxofonistul Nelu Popa, unul dintre ei mai cunoscuți instrumentiști din zona Ardealului, s-a trezit într-o situație cât se poate de neplăcută. După ce a cântat la o nuntă, grăbit să ajungă acasă, în județul Alba, saxofonistul a plecat înainte de terminarea evenimentul la care fusese invitat să cânte, în Maramureș.

ADVERTISEMENT

Doar că, în graba de a pleca, instrumentul la care cântă s-a făcut… nevăzut. Nu i-a fost furat, ci, obosit, artistul l-a uitat chiar pe marginea drumului și a plecat spre casă, la sute de kilometri distanță.

”Am plecat de la nuntă, noi cântăm de o săptămână cam în fiecare zi… Am plecat mai repede de la eveniment. Mi-am pus saxofonul afară, lângă mașină, acolo unde m-am și schimbat, că era întuneric afară. Acolo a rămas… Șoferul l-a uitat lângă mașină.

ADVERTISEMENT

Am ajuns acasă, la Alba, de la Maramureș de unde am cântat și mi-am dat seama că lipsește saxofonul. Am sunat la Poliție, la 112, și după ce au mers acolo, am aflat că l-a luat cineva și l-a dus acasă la el”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Nelu Popa.

Doar că, deși recuperat, saxofonul cu pricina era încă departe de proprietarul de drept. Noroc că artista Carmen de la Sălciua mai era la eveniment și, fără să stea pe gânduri, s-a oferit să îl țină la ea cât timp va fi nevoie.

ADVERTISEMENT

Nelu Popa:  ”Carmen de la Sălciua este o fată de aur”

Saxofonistul Nelu Popa e recunoscător că frumoasa Carmen de la Sălciua i-a întins o mână de ajutor atunci când se aștepta mai puțin. ”L-a recuperat Carmen. Da, pot zice și așa, Carmen de la Sălciu m-a salvat (râde, n.red.).

Dar am avut noroc și cu oamenii aceia minunați care au avut grijă de saxofon, să nu dispară. Sper să îl recuperez până la următoarea cântare, să mi-l și aducă”, ne-a precizat artistul.

ADVERTISEMENT

Culmea, Carmen de la Sălciua a făcut gestul de a-l ajuta pe Nelu Popa în ciuda faptului că saxofonistul a decis să o părăsească, artistic, după 14 ani de strânsă colaborare. ”Am decis ca, de la anul, să cânt cu trupa mea, nu voi mai cânta cu Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua nu s-a bucurat maxim când am anunțat-o. Am lucrat 14 ani alături de ea, ne înțelegem din priviri. Dar m-a înțeles și, cred eu, nu s-a putut bucura mult, dar știu că îmi susține decizia. Carmen de la Sălciua nu este un om rău, este o fată de aur, așa că sunt convins că nu e supărată”, a mai spus Nelu Popa, în exclusivitate pentru FANATIK.

”Mă bucur că am colaborat”

De altfel, atunci când a aflat vestea, Carmen de la Sălciua a reacționat cât se poate de frumos, public cel puțin, cu privire la dorința lui Nelu Popa de a merge pe drumul lui artistic. ”Mă bucur că am colaborat împreună. Nu îi pot ranchiună, nu sunt supărată pe el, ba chiar am avut o discuție amiabilă când am stabilit că el își va face propria trupă.

Cu toții am făcut un întreg tare fain. La un moment dat, e posibil să nu te mai regăsești în anumite proiecte. Eu mă bucur cât a fost acolo, om de nădejde, un om căruia nu am ce să îi reproșez”, spunea Carmen de la Sălciua.

Nelu Popa se căsătorește cu femeia de care divorțase

Nelu Popa are două motive pentru care vrea, de fapt, să se despartă, artistic, de Carmen de la Sălciua. Primul, așa cum recunoaște și el, este cel legat de angajamentele care îi sunt solicitate. Cel de-a doilea însă este ceva mai complicat. Și mai complex.

Astfel, saxofonistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că viitoarea solistă cu care va colabora, talentata Simona Boncuț, este, pe lângă viitoare colegă de trupă și cea care îl va năși. Iar cea pe care o va conduce în fața altarului este și femeia care, deja, îl știe pe artist cu bune și cu rele. Mai exact, e chiar femeia de care a divorțat acum ceva vreme.

”Am o nouă solistă cu care cânt, Simona Boncuț, ea este și viitoarea mea nașă. Multă lume a început să mă sune, dar pentru asta am și muncit atâția ani, de aceea am făcut piese, am compus piese. Am zis că ar fi păcat, dacă tot mă caută lumea, să nu îmi fac și eu afacerea mea.

Da, urmează și să mă căsătoresc. Eu am divorțat de soție, dar ne împăcăm și ne recăsătorim”, a mărturisit, pentru FANATIK, saxofonistul Nelu Popa.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”