Sport Club Miercurea Ciuc, noua campioană a României la hochei pe gheaţă

Tibi Demeter   
in Sporturi
05/04/2018, 22:52
Sport Club Miercurea Ciuc, noua campioană a României la hochei pe gheaţă

Formaţia ciucană s-a impus cu 4-2, la general, în finala Campionatului Naţional împotriva Coronei Braşov, după ce a câştigat meciul şase cu 4-3, după prelungiri, chiar pe gheaţa patinoarului de la sub Tâmpa, într-un meci în care gazdele au deschis scorul prin Biro.

Miercurea Ciuc a revenit însă şi a marcat de trei ori consecutiv prin Fabus şi Schastlivy, în timp ce MacMillan a readus speranţele gazdelor la mijlocul reprizei secunde. Richard Filip avea să egaleze pentru Corona Braşov în ultima repriză şi a trimis meciul în prelungiri.

Miercurea Ciuc a dat lovitura în prelungiri

Csanad Fodor a adus victoria gazdelor în minutul 13 al prelungirlor şi implicit titlul naţional. Miercurea Ciuc a reuşit în meciul al treilea al finalei o victorie cu 10-1, pe terenul Coronei Braşov.

 

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×