Fotbal intern

SC Oţelul Galaţi a recuperat palmaresul fostei campioane FC Oţelul

SC Oţelul Galaţi a reuşit să recupereze palmaresul fostei campioane a României, FC Oţelul Galaţi. Aceasta intrase în faliment la 1 aprilie 2016, Tribunalul Bucureşti ridicând la acea dată...
13.09.2017 | 10:17
SC Otelul Galati a recuperat palmaresul fostei campioane FC Otelul

SC Oţelul Galaţi a reuşit să recupereze palmaresul fostei campioane a României, FC Oţelul Galaţi. Aceasta intrase în faliment la 1 aprilie 2016, Tribunalul Bucureşti ridicând la acea dată dreptul de administrare a clubului şi dispunând dizolvarea societăţii aflate în insolvenţă din 10 iulie 2013. Odată cu promovarea în Liga 3, SC Oţelul le-a mai oferit fanilor un motiv de bucurie: readucerea acasă a palmaresului clubului fanion al oraşului Galaţi”.

”Marca FC Oţelul Galaţi 1964 şi trofeele cucerite de clubul fanion al fotbalului gălăţean se vor alătura proiectului SC Oţelul Galaţi şi împreună vor continua sub acelaşi stindard lupta de readucere a numelui Oţelul în elita sportului rege din România”, se arată într-un comunicat remis de club. Preşedintele grupării de la Dunăre a făcut un apel la toţi gălăţenii să vină alături de echipă în încercarea acesteia de a reajunge în elită. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi. 

SC Oţelul Galaţi îşi propune promovarea în Liga 2

”Ajunge cu letargia: Oţelul suntem Noi. O mână de oameni, fără resurse, dar cu inimi sincere şi voinţă de oţel au reuşit, scepticismul a dispărut, vă daţi seama ce poate face o comunitate? #ImpreunaSpreLiga2 este posibil numai cu dumneavoastră, dragi gălăţeni, stimate autorităţi, apreciaţi oameni de afaceri! Se poate! Forza Oţelul Galaţi!”, a declarat Cornel Romeo Moisescu, preşedintele SC Oţelul Galaţi.

La partida de sâmbătă dintre SC Oţelul Galaţi şi Bucovina Rădăuţi, ce se va disputa cu începere de la ora 19:00, în Liga a treia, vor fi prezentate publicului cele mai importante trofee cucerite de Oţelul în istoria sa de peste 50 de ani: trofeul de campioană a Ligii 1 şi Supercupa României. Palmaresul, marca şi 80 de trofee câştigate de echipele de seniori şi juniori ale clubului Oţelul Galaţi au fost vândute pentru suma de 10.000 de euro în cadrul unei licitaţii care a avut loc în luna februarie a acestui an.