Sport

Scădere dramatică de cote la Dinamo – FC Voluntari! Ce șanse au ilfovenii la victorie conform caselor de pariuri

FC Voluntari e mare favorită la toate casele de pariuri înainte de startul sezonului în Casa Pariurilor Liga 1, în meciul din Ștefan cel Mare, cu Dinamo.
13.07.2021 | 11:24
Scadere dramatica de cote la Dinamo  FC Voluntari Ce sanse au ilfovenii la victorie conform caselor de pariuri
ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-o situație mai dramatică decât în finalul sezonului trecut, iar Iuliu Mureșan a anunțat în FANATIK plecarea celor mai importanți jucători din Ștefan cel Mare. Astfel, noul antrenor al „câinilor”, Dario Bonetti, va fi cu siguranță nevoit să trimită în teren mai mulți jucători de la echipa a doua.

De cealaltă parte, FC Voluntari a reușit câteva transferuri, printre care și Robert Ion, venit de la FCSB, iar ilfovenii  conduși de pe bancă de fostul antrenor al lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, speră la a treia victorie împotriva „câinilor”.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari, mare favorită la casele de pariuri în meciul cu Dinamo

Schimbare la 180 de grade la casele de pariuri pentru cotele de la partida dintre Dinamo și FC Voluntari. Dacă la începutul săptămânii, FC Voluntari avea o cotă de 2,80 la victorie, problemele interminale de la Dinamo și interdicția la transferuri au dat peste cap socotelile pariurilor.

Astfel, la unele case de pariuri cota lui FC Voluntari pentru o victorie în Ștefan cel Mare a scăzut într-o perioadă extrem de scurtă de timp până la 1,60, iar acum s-a stabilizat la 1,70. Totuși o diferență enormă față de cotele inițiale, ceea ce spune multe despre ceea ce se întâmplă acum la Dinamo.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, „câinii” au o cotă uriașă la victorie! La o anumită casă de pariuri de exemplu, cine pariază pe Dinamo „1 solist” va primi o cotă de 5,35, enorm pentru o echipă care evoluează pe teren propriu și în fața propriilor fani.

FC Voluntari vine în Ștefan cel Mare cu o armată de dinamoviști

FC Voluntari are în componență mai mulți dinamoviști, de la conducere și până la jucători. Ioan Andone a refuzat să se întoarcă la Dinamo în această vară în funcția de președinte pentru a continua la Voluntari, în timp ce Gabi Tamaș a devenit președinte-jucător, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Bogdan Bălănescu a părăsit-o și el pe Dinamo pentru FC Voluntari, unde este director general sportiv.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor și jucător al lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, se aflărâ pe banca ilfovenilor și le poate administra „câinilor” prima înfrângere în actual sezon. Ciobotariu s-a despărțit la finalul campionatului de FC Hermannstadt, cu care a pierdut barajul de menținere în Liga 1, în fața celor de la CS Mioveni.

Dacă Ionuț Gheorghe va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ilfovenii ar putea trimite pe teren alți doi jucători care au evoluat în „Groapă”: portarul Victor Râmniceanu și Alin Lazăr.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone era gata să cedeze locul Voluntariului în Liga 1 pentru Dinamo

Ioan Andone rămâne unul dintre cei mai iubiți dinamoviști și una dintre cele mai mari foste glorii ale clubului alb-roșu. În urmă cu mai bine de un an „Fălcosul” discutase cu primarul Voluntariului, Florin Pandele, o eventuală preluare a lui Dinamo, în cazul în care echipa va retrograda și a încercat să îl pună în legătură cu Ionuț Negoiță.

„Am avut o discuție cu domnul primar Pandele și el spunea că Dinamo e un brand, că e păcat să retrogradeze. El îmi spunea că noi, Voluntariul, ar trebui să le cedăm locul în Liga 1 dacă retrogradează. Da, am face asta. El este primarul, poate lua o astfel de decizie. Au dispărut prea multe branduri. A fost o discuție între mine și domnul primar. Dânsul se gândea că noi putem să o luăm de la capăt, suntem un club nou, avem 600 de jucători în academie”, a declarat Ioan Andone, citat de DigiSport.

Dinamo și FC Voluntari s-au întâlnit până acum de 17 ori, iar ilfovenii au reușit primele două victorii abia în sezonul precendent. Echipa pregătită  atunci de Mihai Teja câștiga cu 2-1 în finalul sezonului regulat, apoi cu 1-0, în Ștefan cel Mare, în turul playout-ului. Dinamo a reușit revenirea și serie de cinci victorii consecutive în urma unei victorii în retur cu 2-1 pe teren propriu. În primele 14 meciuri directe, Dinamo a reușit 13 victorii și un 0-0 în Cupa României.

  • 2,80 era cota lui FC Voluntari pentru o victorie în Ștefan cel Mare
  • 1,60 e cea mai mică cotă în acest moment pentru o victorie a ilfovenilor în fața „câinilor”
  • 2 victorii în 17 meciuri are Voluntariul cu Dinamo
ADVERTISEMENT